Sunday, 23 February 2014

The Hounds of Baskerville

Olimme eilen istumassa iltaa muutaman työkaverin kanssa, joten tässäpä kuvaa eilisen asusta! Ilta oli oikein onnistunut, ja oli tosi kiva nähdä muita töiden ulkopuolella, sillä harvoin sille löytyy sopivaa aikaa. Monet työkaverit kun ovat kuitenkin enemmän kuin vaan työkavereita. :) Paikaksi valitsimme oluthuone Kaislan, jossa en (ihme ja kumma!) ollutkaan aiemmin käynyt! Paikka oli oikein viihtyisä ja sen verran tilava, että paikkoja riitti hyvin, vaikka liikkellä oli muitakin ihmisiä.

 photo 2_zpsc13f372e.jpg photo 4_zpsd16b9bda.jpg

Päälle laitoin ensimmäistä kertaa myös uuden talvitakki hankinnan, jonka löysin nettikirpparilta. Viittamaista takkia etsin jo viime talvena, mutta valitettavasti mistään ei löytynyt sopivaa. Mutta onneksi maltoin mieleni, enkä ostanut mitään ihan kivaa, kun vastaan tuli näinkin nätti vaihtoehto! Toivottavasti pakkaset vaan tulisivat vielä takaisin, jotta takki pääsisi päälle vielä toisenkin kerran.

 photo 3_zpsc77d28b7.jpg photo 1_zps3e56236b.jpg

♥ Cape- Second hand
♥ Leggings- Actual Pain
♥ Boots- Ellos
♥ Bag- Aleksi 13


Tämä päivä menikin sitten rattoisasti sohvan pohjalla ja katsoimme poikaystävän kanssa viimeiset jaksot Sherlockista! Katsoin itse sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta jo heti kun ne tulivat, mutta koska sarja oli poikaystävälle tuntematon, katsoimme tietenkin sarjan kokonaan alusta. Ja nyt pitäisi jaksaa odottaa kokonaiset kaksi vuotta ennen seuraavaa tuotankautta, ihan typerää!

Kuinka moni muu on tykästynyt Sherlockiin? :)

Here's my outfit from yesterday! We were spending the night with few co-workers, and since many of them are more than co-workers to me, it was nice to spent some time outside the work for a change. 

I wore my newest winter jacket, or should I say cape, which I finally found! I searched it already last year, but couldn't found the right one then. Luckily this one caught my eye on a internet flea market! I only hope that the winter come back, so that this wouldn't be the first and the last time I'm wearing it this year.

Today we spent the entire day indoor, watching all the episode of Sherlock. The series was new to my boyfriend, but I've seen the the first and second season before. But the third was new to me too! And I really like that too. :) And now I have to wait for two whole years for the next one.. 

What do you like about Sherlock? :)

4 comments:

 1. Onpa muuten tyylikäs asukokonaisuus! En varmaan pitäisi tuollaista takkia minään, jos törmäisin siihen kaupan henkarissa, mutta muutenkin mielestäni monet vaatteet näyttävät aika karmeilta kun niitä ei näe jonkun päällä. Mutta sopii tosi kivasti kapeiden housujen kanssa! :)
  Ja kyllä, Sherlock on kovis! Viimeisiä jaksoja enää viedään, sitten joutuukin odottamaan lisää taas. :F Paljon hyviä näyttelijöitä ja tykkään erityisesti esim. sarjan musiikeista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Joskus joitain vaatteita täytyy tosiaan uskaltaa sovittaa päällä, vaikka ne näyttäisivät rekissä ihan kamalalta. :D Pakko tosin myöntää, että vähän tuntui olo muumilta tuossa, mutta väliäkös sillä kun muumit on mukavia!

   Siis niin kurjaa, että sitä odotusta on edessä oikeasti kaksi vuotta, nyyh! Musiikit on kyllä tosi mukaansatempaavat ja kivat, kuten myös Sherlockin asunto. En suinkaan ole kateellinen siitä..

   Delete
 2. Voi miten ihana asu! Varsinkin takki <3 Mä tahtoisin kanssa kovasti jotain paksumpia käyttöviittoja, tommosia lyhyemmän mallisia tai sitten jonkun vastaavanlaisen viittamaisen takin. Kyllä niissä vaan on jotain ihanaa<3 Kun kesäsinki tykästyny nyt käyttämään pitsiponchoja <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! ♥ Mä olen myös tykästynyt viittoihin, ja ponchoista tykkään kans! Pitsiponcho kuulostaakin ihanalta. :)

   Delete