Monday, 3 February 2014

Party outfit

Ennen Tukholman kuvien purkamista, tässä teille muutama kuva viime lauantain asusta. Olin tosiaan Infektiossa vähän humppaamassa, ja täytyy sanoa että kyllä kannatti lähteä pitkästä aikaa tuulettumaan! :) Viimeksi olen tainnut käydä kunnolla ulkona viime maaliskuussa, kun Aesthetic Perfection keikkaili Synapsissa.

 photo 3_zpse4d34d00.jpg photo 2_zps4c66aef3.jpg

Ilta oli oikein onnistunut, ja väkeä oli paikalla reippaasti ja tunnelma olikin melkoisen tiivis, varsinkin siinä vaiheessa kun lavalle nousi Blastromen uskomattomien valopukujensa kanssa. :D Innolla odotan jo huhtikuun Infektiota ja kenties tässä välissä sitä ehtisi vielä jonnekin toisellekin klubille!

Image and video hosting by TinyPic
Dress & Leggings- Lip Service | Shoes- Second hand 

Before I tell you about Stockholm, here's my outfit from Saturday! I was dancing on a gothclub called Infektio and the evening was great! II think the last time was on last March when I was watching Aesthetic Perfection gig on a Synapsi. So it was about time to get out again, and I can't wait for the next time!

8 comments:

 1. Oot upee! Ens kerralla tuun messiin, kun raha ja muut tilanteet on paremmat. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos muru! Niin tuut, sitten jorataan yhessä! ;)

   Delete
 2. Toi kampaus kyllä kruunaa asun! Ja vitsit kyllä itteäki himottaisi kaiken maailman musamenemiset, mutta mä tässä säästelen rahaa vaatekaapin uudistamiseen ja lainojen maksuun, joten katsoo sitten kesällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! Oli kyllä tosi kiva pitkästä aikaa käydä vähän tanssimassa. Ja varmasti noita klubejakin on enemmän kesällä, joten jos vaan oot täälläpäin, niin ehdottomasti kannattaa käväistä. :)

   Delete
 3. Nice outfit!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.wordpress.com

  ReplyDelete