Friday, 7 February 2014

Finally I've found that I belong here.

 photo 5_zpscfa27826.jpg photo 1_zps6ea27f78.jpg
Varastin tästäkin viikosta yhden työpäivän ja karkasin vanhempini luokse kyläilemään viikonlopuksi. Matka ajouttui juuri sopivaan aikaan, sillä viime päivät pää on ollut taas aivan liian täynnä stressiä ja kaupungin kiirettä. En vaan vieläkään osaa rentoutua kaupungissa ja liiallinen stressi nyt ei ole kenellekään hyväksi, ainakaan pidemmän päälle. Joogan aloittamista olen ajatellut, sillä se varmaan helpottaisi oloa. Mikäli teillä on jotain vinkkejä stressin lievittämiseen, niin vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita!

 photo 10_zpscd41c113.jpg Home sweet home photo 9_zps1e94c4f2.jpg
 photo 6_zpsd5dea042.jpg

Kotona ollessa huomaan kulkevani kamera kourassa lähes joka paikkaan. Kaikkialla tuntuu olevan jotain kuvattavaa, enkä malta laskea kameraa laukkuun ollenkaan! Tänään ilma oli hiukan sumuinen ja utuinen, ja tunnelma muistutti muutenkin hiukan Sleepy Hollowta. Käväisin tekemässä myös pienen kävelylenkin hautuumaalla, siellä vieraillessani olo on aina rauhallinen ja se hiljaisuus on ihanaa vastapainoa kaupungin hälinälle. Muistan vielä kun asuin kotona, niin veimme erään ystävän kanssa monesti ison määrän kynttilöitä hautuumaalle ja sytytimme lähes jokaiselle haudalle oman kynttilänsä.

 photo 7_zps9cfb5284.jpg photo 11_zpse5ea5df2.jpg photo 8_zps3bba7ed4.jpg
Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua jokaiselle.I escaped the rush of the city and arrived to my childhood home yesterday. I have a lot stress (again) lately so this little trip to the countryside was just what I needed. I really hope that I could relax in the city too, but it's just too hard for me. Maybe I just need to start do yoga or something else that could help my stress. If you have any tips that could relieve stress, I'll be glad to hear them! 

Every time I spend time here, I always get inspired by many things and I just want to photograph all the time. Today the weather was a little bit foggy, and the entire atmosphere was a little bit like in Sleepy Hollow. So I did a little walk around the city and visited to the cemetery too. I like to spend time there, it's very peaceful and quiet place. When I was still living here, me and my friend took many candles there, and almost every grave had its own candle.

I wish you all nice and relaxing weekend.

8 comments:

 1. Sama fiilis tulee aina kun vierailen Kittilässä. Koti on siellä, tuntureiden ja soiden keskellä. Siellä mulla on niin sanoinkuvaamattoman kevyt ja hyvä olla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kai se kertoo sitten vain siitä, että juuret kun on jossain, niin ne on sitten aina siellä. Pääasia se kai on, että pääsee kuitenkin käymään kotona. :)

   Delete
 2. Valokuvaus on kyllä hyvä tapa rentoutua. Samoin sitten taas toisaalta pitkät kävelyt metsässä, ilman kännykkää, ilman kameraa, ilman musiikkia. Vain Sinä ja Metsä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta puhut! Metsään on ihana mennä samoilemaan myös ilman kameraa, vaikka usein se näyttää eksyvän kuitenkin mukaan. :)

   Delete
 3. Have a nice weekend! You're looking very lovely!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! Hope that your weekend was nice too. :)

   Delete
 4. Jösses kun sydän hypähti yhden kuvan kohdalla, ihan prikulleen samanlainen näkymä kuin vanhempieni puutarhasta :D Mutta sitten kuvan alareunassa olikin kolme hautakiveä x)

  Mua auttaa kiireiden ja stressin keskellä treenaaminen. Se on täysin omaa aikaa ja aivot saa laittaa offille. On vain minä ja rauta, ja olotila sen jälkeen euforinen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hah, no hyvä sentään että hautakivet paljasti. :D

   Olen itsekin miettinyt jonkun liikuntaharrastuksen aloittamista, se todennäköisesti auttaisi stressiin jonkun verran, eikä siitä muutenkaan haittaa olisi. :)

   Delete