Wednesday, 26 February 2014

Cold Chemistry

 photo 1_zpsaee67962.jpg photo 2_zpsed306ef0.jpg photo 4_zps503057fe.jpg

Tukholmasta mukaan lähti erään opuksen lisäksi tämä nätti pitsimekko Poizen Industriesilta. Olen tykästynyt Tukholmassa tuohon Shock kauppaan ja viime keväänänkin sieltä lähti yhtä sun toista mukaan. Toki nämä kaikki tuotteet saa internetin syövereistäkin (ja osan varmasti halvemmallakin), mutta joskus on silti ihan kiva kun tuotteen saa heti matkaan ja voi sovitella vaatteita rauhassa. :) Ja Suomessahan tämä ei ole käytännössä mahdollista ollenkaan, sillä kaikki erikoisvaatteliikkeet tuntuvat katoavan kuin tuhka tuuleen.

 photo 3_zps8c7d3fdf.jpg photo 6_zps31ef1d2e.jpg

Kosmetiikkakin on kertynyt kiitettävästi viime aikoina, joskaan en ole jaksanut/nähnyt aiheelliseksi kuvata kaikkia hankitoja. Sugarpillin Cold Chemistry paletin hankin jo vuoden vaihteessa, ja mustaan ja valkoiseen väriin olen kyllä tyytyväinen, mutta jostain syystä tuo Elemental Chaos ja Subterranean eivät pysy kovin hyvin. Pohjustuksessa ei pitäisi olla mitään vikaa, joten vähän kummastuttaa miksi nuo eivät tahdo tarttua? Joku minua viisaampi voisi ehkä tästä kertoa, itse kun en ole niin tietäjä tällä saralla!

Samassa syssyssä tuli hankittua myös jo monien kehuma Pearl Wandin kiharrinsauva, ja eipä sitä voi kun yhtyä monen muun mielipiteeseen siinä, että kiharrin on maailman paras! Kihartaminen on helppoa ja vaivatonta, ja kiharat myös pysyvät todella hyvin. :)
  photo 7_zpsfc3dbb1c.jpg photo 5_zpsedb552f5.jpgI got this lovely lace dress from Stockholm, it's from Poizen Industries. The shop where I bought this, is called Shock, and I really like it. Even though you probably find most of the things from the internet too, it's nice for a change to try on the clothes before buying them.

I've also bought lot of new make-ups lately, like this Cold Chemistry palette, which is from Sugarpill. I like the white and black colours a lot, but some reason the Elemental Chaos and Subterranean don't stay on very well. I wonder what the reason might be, because I use primer too.

And last but definitely not least, I finally bought the Pearl Wand curling wand, and what can I say, it's amazing! It so easy to use, and quick too. So I'm super pleased with it. :)

15 comments:

 1. Voi miten nättejä kuvia sinusta! Mahtavan näköinen mekko myös, pitsiselkäiset topit on must! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Mekko on kyllä tosi kiva ja pitsi uppoaa aina!

   Delete
 2. what a beauty! <3

  ReplyDelete
 3. Senkin kaunokainen äh ei siitä pääse yli eikä ympäri <33 Kaikinpuolin ihana postaus (kiva kirjotella tällästä ku kissat murisee ja riehuu taustalla xD)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos paljon! ♥ Hah, tiedän kyllä paremmin kun hyvin sen, kun kissat remuaa ja kurisee toisilleen. :D

   Delete
 4. Oon itse etsiskellyt myös hyvää kiharrinta ja et ole ensimmäinen jonka olen kuullut tuota pearl wandia kehuvan, niin voisitko vähän vinkata mistä löytyi ja missä hintaluokassa pyörii? :)
  ps. näytät uskomattoman upeelta, like always!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti sitten ostamaan tämän! Oon nähnyt kiharrinta suomessa ainakin Prismoissa ja Sokoksella. Hinnat on olleet n. 30-40€ luokkaa. :) Itsehän ostin muka fiksuna tyttönä omani briteistä säästääkseni muutaman euron, mutta eihän se käynytkään tietenkään Suomen pistorasioihin, joten jouduin ostamaan siihen vielä erikseen adapterin. :D

   Ja kiitos kovasti! ♥

   Delete
 5. Kauniita kuvia sinusta! <3
  Sopii muuten ihan älyttömän hyvin nuo vaaleat hiukset sinulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! ♥

   Ja kiitos myyös tukkakehuista, harhauduin tänään taas katsomaan vanhoja kuvia mustasta tukasta ja kyllä sitä välillä vaan ikävä tulee. :D

   Delete
 6. Mäkin tilasin tuon paletin ja kyllä kaikki värit ''toimivat'' ihan loistavasti:) Ja nimenomaan nuo värit mitkä sulla on ongelmana, niin mulla on ne pigmenttisimmät :O Vaikea keksiä mikä olis ongelma...

  Upeita kuvia!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itsekin sain värit levittymään ja pysymään paremmin kun levitin ne kostealla siveltimellä. :) Joten ongelma tavallaan ratkaistu!

   Ja kiitti paljon. :)

   Delete
 7. Heippa! Sulle luuraa haaste mun blogissa :)

  ReplyDelete