Friday, 10 January 2014

White pearl, Black oceans

 photo 5b_zps917c2439.jpg photo 3_zps64740aa6.jpg

Siivosin tuossa joululoman aikana vaatekaappiani jälleen, löytäen sieltä yhtä jos toista. Olen maailman huonoin pitämään kaappia minkäänlaisessa järjestyksessä, joten joudun tekemään perusteellisen siivouksen useamman kerran vuodessa. Joka kerta kaapista löytyy vaatteita, joiden olemassaolon on tyystin unohtanut ja osa niistä päätyy surutta myytävien vaatteiden kasaan. Kaikki löydöt eivät kuitenkaan ole huonoja, vaan toisinaan kaapin syövereistä löytyy unohdettuja aarteita joiden löytymisestä ei voi kuin iloita, ja niin kävi mm. tämän lipparin topin kanssa!

 photo 1b_zpsf65df017.jpg photo 2_zpsea71bb67.jpg photo 4_zpsa8377607.jpg

Tukka kasvoi taas muutamalla (kymmenellä) sentillä uusien pidennysten myötä. Mutta ainakin on nyt nyt tukkaa johon kokeilla erilaisia kampauksia, ja erilaiset letit ovatkin olleet jälleen kovassa huudossa!

 photo 6_zpsb1b0c414.jpg

Vaatekaapin lisäksi tuli vilkaistua pitkästä aikaa levyhyllyyn ja viime päivinä onkin tullut kuunneltua koko Sonata Arctican tuotanto läpi! Tulipahan todettua, että se kuulostaa edelleen yhtä hyvältä kuin kymmenenkin vuotta sitten kun bändiin ensimmäistä kertaa törmäsin. :)

 photo 7_zpse9e16d15.jpg photo 8_zps1da35ded.jpg
Kitties say 'Meow' to you!

Vaikka vuoden ensimmäiset päivät eivät lähteneet käyntiin parhaalla mahdollisella tavalla kiitos tulehtuneen viisaudenhampaan, niin tällä hetkellä fiilis on kuitenkin hyvä. Itse tykkään aloittaa asioita puhtaalta pöydältä, ja mikä olisikaan parempi tapa kuin uusi vuosi! En tehnyt mitään suuria uudenvuoden lupauksia, mutta joitain pieniä kylläkin. Kaikki nämä ovat sellaisia joiden pitäisi parantaa omaa oloa, niin fyysisesti kuin henkisestikin.

 photo 2b_zps538bc2f3.jpg

Aion myös olla aktiivisempi blogin suhteen ja kirjoitella useammin. Ja ainakin toistaiseksi kiinnostusta blogin pitämiseen on enemmän kuin koskaan. :)

Miten teidän vuosi on lähtenyt käyntiin ja teittekö kenties jotain lupauksia?I finally organized my wardrobe, and found there some forgotten items. Some of them end up on sale, but I was very glad that I found some nice clothes too. Especially this Lip Service top was very nice find, since I had almost forgotten that I even had this! 

My hair grown couple of inches after my new extensions. They're really long, so  now I can managed to do some nice hairstyles like different braids, which I like very much!

I've also found Sonata Arctica again, since I haven't listened it for a long time. But now, I've listened almost the whole discography through and I got to say that it's still as good as it was ten years ago, when I first found the band

Even that my year didn't began the best way, thanks to inflames wisdom tooth, I want to still believe that this year is going to be great. And right this moment my feelings are good, since the tooth feels better too.
I did couple of small resolutions, which should make me feel better in the inside and outside too. I also trying to be more activate with the blog this year and write more often. :)

How has your year began and did you make any resolutions?

2 comments:

 1. Awww can't see any of the images. It says that you need to upgrade in order to get more bandwidth.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes I noticed that too. Now the pictures should shown correctly. :)

   Delete