Saturday, 4 January 2014

Todays outfit

 photo 2_zps50b6022d.jpg photo 6_zpsb1d0bdad.jpg Tänään juhlistimme poikaystäväni syntymäpäivää ja päätin viedä hänet kaupungille syömään. Valitsin paikaksi Viikinravintola Haraldin, koska se oli uusi paikka molemmille ja olin kuullut siitä kehuja muutamalta ystävältä. Paikka tosiaan ole kehujen arvoinen ja ruoka oli niin hyvää! Söin annoksen niin nopeasti, etten tajunnut ottaa edes kuvaa siitä.. Mutta ollaan kyllä ehdottomasti menossa tuonne uudestaankin ja voin suositella paikkaa kaikille. :)

 photo 1_zps245da160.jpg photo 4_zps69e467e8.jpg

Kävimme myös eräässä erikoisemmassa antiikkipuodissa, mutta ajattelin kirjoittaa siitä ihan erillisen postauksen, sillä kuvia tuli napsittua melkoisen paljon! Siitä siis lisää varmaankin huomenissa.

 photo 5_zps350b48bf.jpg

Trench coat- H&M
Tights (new!)- H&M
Boots- Ellos
Skirt & Belt & Scarf- Second hand

Ihanaa pidennetyn viikonlopun jatkoa kaikille!Today we celebrated my boyfriends birthday. I take him out to dinner and we decided to go to the Viking restaurant Harald. And I'm really glad that we pick that place, the food was so good! Sadly I ate it so quickly that I didn't realize to take picture for it.. But I really like the place and I'm sure that we are going there again too!

We visit one antique store too, but I think that I wrote about it more later, since I took some pictures there too.

Hope you all have a wonderful weekend!

8 comments:

 1. Oih, täytyy itsekin kurkata tuo ravintola ^^ Hauskaa viikonloppua sinnekin ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kyllä! Viikonloppuisin tuo on varmaan aika täysi aina, niinkuin oli eilenkin, mutta arkena pääsee varmasti heti pöytään. :) Ja kiitos! ♥

   Delete
 2. I really like the contrast between your light hair and the black in your outfit. And your coat is lovely :) Greetings!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Well thank you so much! ♥ Little strange maybe, but this light hair feel much more me than the black one. :)

   Delete
 3. Harald on aivan mahtava! Harmittaa kyllä edelleen, kun jäi nyt (taas) joululomalla käymättä siellä, kun Suomessa olin, mut ei auta muu ku yrittää taas ens kerralla... Helsingin Haraldissa en oo ees ikinä käynyt, kun se ei siel kovin kauaa oo ollut, eivät sit viitsineet sillon sitä avata, kun vielä Suomessa asuin.. :D

  Huomenna sitten koittaakin taas paluu arkeen, toisaalta jees, toisaalta nääh. Mut mukavaa sunnuntaita! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paikka oli kyllä ihana! Mulla tuo oli tosiaan ensimmäinen kerta kun kävin, Jyväskylässä asuessa ei tullut koskaan mentyä. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan, ja toivottavasti sinäkin pääset seuraavan kerran korkkaamaan tuon Helsingin Haraldin. :)

   Paluu arkeen on aina kurjaa, mutta kyllä sitä onneksi yleensä sitten nopeasti tottuu, tsemppiä! ♥

   Delete
 4. Congrats with your boyfriend! You look lovely!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.wordpress.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! My boyfriend says thanks too. :)

   Delete