Friday, 17 January 2014

Oh Deer!

Viikko on taas vierähtänyt, ja vaikka aikeissa olikin kirjoitella blogia useammin, niin tällä viikolla tuo toive ei vaan toteutunut. Työt ovat vieneet nyt kaikki jaksamiset ja työvuorojen takia koneella ei ole edes ollut aikaa istua kovinkaan kauaa. Lisäksi vieläkin suht nopeasti pimenevät illat tuovat omat ongelmansa kuvien ottamisen kohdalla. Onneksi päivä on kuitenkin alkanut jo pidentyä, ja työvuorotkin sallivat nyt muutaman seuraavan viikon aikana blogin päivittämisen useammin!

 photo 3_zps5fa38ec0.jpg photo 1_zpsbc7ae73c.jpg photo 2_zpse0baf7a3.jpg

Tänään ehdin pikaisesti nappasta kuvat uudesta korustani ennen työvuoroani. Kaulakoru on ostettu käytettynä, mutta arvelisin että se on peräisin ebaysta. Korurasiasta löytyy jo yksi peurakoru, mutta siltä valitettavasti katkesi sarvet joskus, enkä ole sitä vielä onnistunut korjaamaan. Mutta onpahan ainakin nyt joku korvaava koru!

 photo 4_zps33bdc6aa.jpg

Palailen paremmalla ajalla viimeistään viikonlopun jälkeen. 
Ihanaa viikonloppua kaikille! 


This week has been so busy and I'm sorry that I just haven't had the time to update the blog. I've had a little stress from work and some other things too.
The daylight is also always gone when I got home, so there's no light to take pictures. But luckily the day is getting longer every day!

This is just a quick update from my newest jewellery! I found this beautiful deer necklace second hand, but I'm pretty sure that it's originally from ebay. I already have one deer necklace but it's broken and I haven't got able fix it yet. 

I'll return with a better time, probably after this weekend. 
Hope you all have a nice weekend!

4 comments:

 1. Replies
  1. Voi kiitos! :) Uusilla meikeillä on aina kiva meikata!

   Delete
 2. Oi, ostin itsekin tuon ihanan korun ebay:stä :) Pakko oli kun oli niin sievä ja maksoi kaikki kaksi euroa posteineen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa, no kiva! :) Toivoa sopii ettei mokoma hajoa ihan heti, kun oli tosiaan aika edullinen.

   Delete