Monday, 28 October 2013

Something Wicca This Way Comes

Halloween meni sitten omalta osaltani hiukan penkin alle tänä vuonna. Tiedossa olisi ollut superkivat ja hienot juhlat, mutta kiitos flunssan, joudun jättämään juhlimiset välitä. :( Olen kirjaimellisesti maannut sohvan pohjalla koko viikon maanantai-illasta lähtien ja poistunut ainoastaan muutaman kerran ulkomaailmaan, vain lääkärikäyntien vuoksi. Nyt tuntuisi kuitenkin että tauti alkaa ehkä pikku hiljaa irroittamaan otettaan, ja hyvä niin. Aion kuitenkin toteuttaa vielä tässä joku päivä halloween pukusuunnitelmani, vaikkei mitään juhlia olisikaan!
 photo 3_zps2a1309a2.jpg
Jotta ei olisi tarvinnut ihan seiniä tuijotella koko viikon ajan, päätin alkaa seurata jotain tuttua sarjaa uudelleen. Ja päädyin Charmediin! Sarja oli lempparini nuorempana, ja veikkaan että sarjan katsominen herätti kiinnostukseni kaikkeen yliluonnolliseen. Onhan tuo välistä aika ysäri, tai muuten vaan..erikoinen. Mutta tykkään silti! Ja tulee ainakin hyvät muistot mieleen. :)Uuteen tukkaankin olen jo tottunut, ja se pikkuhiljaa tuntumaan enemmän ja enemmän omalta. Olen värjännyt sitä nyt kerran itse, mutta valitettavasti väri ei paljoa vaalentunut, ainoastaan tasoittui hiukan. Uusi tujumpi vaalennusaine on kyllä jo odottamassa, mutta pidän taas muutaman viikon väliä ennenkuin värjään. Toivottavasti seuraavan vaalennuksen jälkeen väri olisi kuitenkin jo huomattavasti vaaleampi!

 photo 4_zps31a7b03b.jpg
 photo 2_zpsc0eaa0b5.jpg
Toivottavasti teidän viikonloppu sujui paremmissa merkeissä kuin omani! ♥


My Halloween did not went as it was supposed to. I was supposed to attend to my friends halloween party, but I've had a pretty bad flu for almost a week now, and I'm still a little bit sick. I really waited for the party, but what can you do! Fortunately my feeling is little bit better now, and I really hope that soon I'm completely healthy. :) And I still going to execute my halloween costume some day!

So what can you do, when you're sick? Well, watch good tv-series and movies of course! This time it was a time for Charmed. It was my favourite show when I was younger, and I think that it also was the main reason that I got into supernatural things. And I have to say that I still like the show! Okay, it's a little bit 90's from time to time or just weird, but I still have so many great memories from it! 

Hope your weekend was better than mine! ♥

Wednesday, 16 October 2013

“When witches don’t fight...we burn.”


Kun kuulin ystävältäni uudesta American horror Storyn tuotantokaudesta, päätin ottaa hiukan selvää mitä uusi tuotantokausi pitää sisällään. Kun vastaan tuli tieto että se kertoisi noidista, ei tarvinnut kahdesti miettiä alkaisinko seuraamaan sitä! Tykkäsin ensimmäisestä tuotantokaudesta paljon, mutta toiseen petyin hiukan enkä tainnut katsoa viimeisiä jaksoja siitä ollenkaan, niin oudoksi se meni. Uusin Coven sai kuitenkin minut täysin valtaansa jo ensimmäisen jakson aikana, ja en malttaisi millään odottaa seuraavaa jaksoa!

 photo 3_zpsc83cb914.jpg
Vihdoin kuvia myös uudesta tukasta! Ja vaaleahan siitä tuli, kuinka moni olisi arvannut? ;) Takana on vasta yksi vaalennus, ja täytyy sanoa että melko vaikuttavaa jälkeä kampaaja sai aikaiseksi! Puoli vuotta sitten tukka oli kuitenkin musta ja sen jälkeen punainen, ja nyt punaisesta ei ole enää tietoakaan! Alta tukka on hiukan tummempi ja päältäkään väri ei ole ihan niin vaalea kuin haluaisin, mutta annan tukan levätä vielä hetken ennen uuden värin laittamista. Ensimmäinen kommentti kampaajalle olikin "Mulla ei oo koskaan ollut näin tavallisen näköistä tukkaa!" :D

 photo 2_zpsef7cf124.jpg  photo 4_zps498e056a.jpg  photo 2_zps3b379ebe.jpg
Uusi rakkausmekkokin löysi tiensä vihdoin luokseni. Useita kuukausia sitä sai etsiä, mutta lopulta mokoma tuli vastaan ebaysta sopivaan hintaan, joten pakkohan se oli ostaa! Mekko on malliltaan niiin kiva, vaikkakin tähän vuodenaikaan vähän haastava käyttää. Tarkoitus olisi kuitenkin laittaa mekko päälle Halloweenina, siihenkään ei onneksi pitkä aika enää ole! ♥


I'm so thrilled about the new season of American horror story! I really like the first season but second one wasn't so good. But after watching the first episode of the Coven, I'm hooked and can't wait to see the next episode!

And finally, pictures about my hair! Well, who would have guessed blonde? ;) Overall I'm really pleased that the hairdresser got the red off so well. And about a six months ago, my hair was still black. :D So, it's almost a miracle that I even have any hair left! As you may guess it's not done yet, but I'll wait for a while since I dyed it more.

I've been looking for this dress several months now, and finally I snapped it for myself! From ebay, of course. It's just little hard to wear this time of year, but I'm going to wear it on Halloween party where I'm going, which by the way is on next weekend! ♥

Thursday, 10 October 2013

"Let the sky fall when it crumbles. We will stand tall, Face it all together"

 photo 3_zps35abf7d2.jpg
Syksy on aina kuulunut lempivuodenaikoihini kesän ohella, mutta viime vuonna siitä tuli erityisen tärkeä, sillä reilu vuosi sitten tapasin poikaystäväni ensimmäisen kerran. Maanantaina meille tulikin sitten ensimmäinen vuosi yhteisoloa täyteen, enkä voisi olla onnellisempi. ♥ Myös Helsinkiin muutostani on kulunut jo reilu vuosi, ja täytyy sanoa että vaikea on edes muistella entistä elämää, sillä niin paljon on tapahtunut ja muuttunut. Mutta onneksi vain parempaan suuntaan. :) Vuosipäivää vietettiin kotosalla kissojen kanssa, ja illasta käytiin syömässä kaupungilla.

 photo cats_zps3f0c561c.jpg Crazy cat family!


Koska kameraa en jaksanut raahata mukaan (eikä se olisi edes laukkuun mahtunut..) kuvat on nappaistu kännykän kameralla. Mutta eiköhän niistä silti selvän saa!

 photo 1_zps612cc5e7.jpg
 photo 2_zpsbccb9327.jpg♥Jacket- from ebay
♥Dress- Second hand
♥Boots- Ellos
♥Bag- Second hand

On muuten viimeiset asukuvat punapäänä tässä blogissa (ainakin toistaiseksi), sillä tiistaina oli kauan odotettu kampaamoaika ja voi jösses miten erilaiselta meikäläinen näyttääkin nyt. :D Pidän teitä kuitenkin vielä hetken jännityksessä ja kuvaa uudesta tukasta näette myöhemmin!

Skyfall was the first movie we went to see together and I just love Adele. ♥

I've always like autumn, nearly as much as the summer but last year it become much more special than before because last autumn I met my boyfriend for the first time. So last Monday we spent our first anniversary, and I couldn't be happier. :) It's been also over a year since I moved to Helsinki, and I had to say that it's so difficult to remember for the previous life in Jyväskylä, because so much is changed! But luckily for the better :)

The outfit is from the Monday when we go out to the city for a dinner. I didn't have my camera with me (it didn't fit my bag..) so the photos are taken by my phone, but I'll hope they're okay!

These photos are by the way the last pictures for me as redhead. ;) I had my hairdresser appointment on Tuesday and I have to say that I look soo different! I don't show my new hair for you just yet, so you'll just have to wait for a couple of days!

Wednesday, 2 October 2013

Cosmetics & Cats!

Kosmetiikkakokoelmani on täydentynyt muutamalla uudella jutulla, jotka tilasin lookfantastic nettikaupasta muutama viikko takaperin. Googlen kautta löysin vähän ikäviä kommentteja kyseisestä kaupasta, mutta onneksi oma pakettini saapui kuitenkin ongelmitta perille. Ainoastaan toimitus oli hiukan pidempi kuin mihin olen tottunut, mutta koska toimituskulut olivat ilmaiset niin ei kai pitäisi valittaa!

Päätin vihdoin ja viimein hankkia kaikkien ylistämän Urban Decayn primer potionin ja se olikin oikeastaan syy miksi tein koko tilauksen. Pakko sanoa, että ei tätä turhaan ole kehuttu! Näin viikon testaamisen jälkeen pakko todeta, että silmämeikki todellakin kestää aamusta yöhön asti ilman minkäänsortin kulumista, joten puteli on kyllä jokaisen euron arvoinen. :)

 photo 3_zps5dfd431c.jpg

Primerin lisäksi ostoskoriin päätyi ehkä hiukan yllättäen niin ikään Urban Decayn Naked luomiväripaletti. Olen etsinyt jotain helposti mukana kulkevaa palettia, jossa olisi muitakin värejä kuin musta ja valkoinen ja tämä vaikutti oikein sopivalta siihen. Vaikka ruskeansävyt eivät yleensä hetkauta, niin tällä paletilla saa oikein kivoja meikkejä aikaan. Ja olenkin itseasiassa tehnyt melkein kaikki meikkini sillä jo viikon ajan! 

 photo 4_zps00d83418.jpg
 photo 5_zps152cae3c.jpg  photo 6_zpsd220f5fd.jpg
Ja loppuun hiukan kissakuvia! Nyt on muruset saaneet oikeat nimetkin, vaikka niiden kanssa melkoinen taistelu olikin. :D Vasemmalla kuvassa näette Sisun, ja oikealla boksissa köllöttelee Pörri. Pakko sanoa, että nimet ovat kyllä varsin osuvat.

 photo 1b_zpsd9ef636a.jpg  photo gg_zps2260b023.jpg

 photo ng_zpsaa45cbe7.jpg

Kissat ovat nyt asustelleet kanssamme noin kuukauden ajan, ja vaikea olisi kyllä kuvitella elämää ilman näitä karvakamuja! Molemmat ovat sopeutuneet paremmin kuin hyvin, eikä mitään suurempia ongelmia ole tullut vastaan.

 photo kk_zpsa9511579.jpg  photo bg_zps37068648.jpg

Ps. Kävin tänään varaamassa kampaaja-ajan, joten viimeistä viikkoa punapäänä viedään!


I ordered some new cosmetics from lookfantastic.com. I read that the shop is not the best place to buy, but luckily my order came to me without problems. The shipping was little bit slow but it was free, so I can't really complain about that either.

The package includes Urban Decays primer potion and I'm so glad that I finally bought it. It's really worth of every euro I pay for it! I've used it about a week now, and the eye make-up really stays from the morning up to night.
The other thing that was in the package was also from Urban Decay. I've been looking for some new eyeshadow palette, since I only have the huge one from ebay and the basic black/white/grey one. I end up with the Naked palette, even that it really was not the obvious one for me. Still, I have done almost every make-up with this since it arrived, and I really like it!

And last but not least, some cat photos. Our little kitties has been with us about a month now and it's really hard to even imagine life without them. And finally they have names too! The darker and little bit bigger one is called Sisu and the other one is Pörri.

Ps. I booked the hairdresser appointment today, so this is last week for me as redhead! Follow my blog with Bloglovin