Sunday, 29 September 2013

Can you paint with all the colours of the wind?

Kylmyys se tuntuu jatkuvan ja pahoin pelkään että edellisen postauksen pelkoni käyvät pian toteen ja talvi se sieltä on tulossa. :( Ennen ensilumen saapumista halusin kuitenkin saada edes muutamia syksyisiä kuvia ulkoa, ja eilen kävimmekin poikaystävän kanssa kuvailemassa päivän asua ulkona! Kovin syksyinen tunnelma niihin ei kuitenkaan täysin välittynyt, mutta ainakin ulkona kuvatessa taustat ovat paljon mielyttävämmät kuin sisällä.
 photo 9_zpsbb127bd8.jpg  photo 3_zpsb08fd21a.jpg Vaikka kuvissa tukkani näyttää ihanan leiskuvalta punaiselta, ja sitähän se onkin, niin alkaa tämä punainen valitettavasti näin puolen vuoden jälkeen jo vähän kyllästyttämään. Muutamia visioita tulevasta kuontalosta olen jo vähän miettinyt, mutta mitään varmoja päätöksiä en ole tehnyt. Sen kuitenkin päätin, että mikäli kyseessä on mitään vähänkään radikaalia, niin virheistä vihdoin oppineena voisin kerrankin marssia kampaajan penkkiin ja antaa osaavien ihmisten tehdä työn! photo 5_zpsad3a8a45.jpg That skeleton printed thing it's actually a dress! Sadly it doesn't show completely in the picture. But I'm sure that you'll see it in my future outfits too. 
 photo 4_zps57a0c8a8.jpg Uudet kumisaappaatkin löysin goottikirppiksen kautta viime viikolla! Pennan kiiltäväpintaiset saappaat ovat onnistunut ostos jo pelkän ulkonäkönsä vuoksi, mutta kengät ovat myös erittäin mukavat jalkaan. Toivoa sopii että tulossa olisi jotain pippaloita, joissa kenkiä pääsisi kunnolla ulkoiluttamaan!
 photo 8_zpsb4aa5389.jpg ♥ Trench coat- H&M 
♥ Shoes- Pennangalan (second hand) 
♥ Tights & Scarf- from Alanya 
♥ Skeleton Dress- Brave Soul

Colours of the Wind by Pocahontas on Grooveshark
I'm sad that the winter is coming and the autumn is going to end soon, so I wanted to take some pictures before the first snow! Luckily my lovely boyfriend agreed to take pictures from my outfit yesterday and here's the result! 

I've been thinking to do something about my hair. Even though the red is really pretty and all, I've had it about six months now and I need some changes! I'm not completely sure what I'm going to do, but one thing is sure, this time I'm going to go to the hairdresser and let him/her to the job!

You can also see my new boots in the pictures! They are Pennangalan boots and I found them from the flea-market in facebook.  Besides that they look really good, they're also really comfortable to wear and easy to walk. Hope there's some party coming where I can wear them!

Friday, 27 September 2013

Winter is Coming

 photo e_zps5997e7e3.jpg  
Talvi on tosissaan tuloillaan, sillä mittarilukemat ovat pudonneet hyvää tahtia alaspäin ja vaikken talvea suoranaisesti vihaakaan, niin olisin kyllä tykännyt jos lämmin syksy olisi jatkunut edes muutaman viikon vielä. Mutta ehkä ne ilmat vielä lämpenevät, eikä tarvitse ihan vielä kaivaa talvitakkia varastosta!

 photo b_zps7fd59061.jpg

Viimeisin hankinta ei ole ehkä se vuodenaikaan sopivin, mutta väliäkös tuolla! Pitkän ajan kuolaamisen jälkeen päätin vihdoin naputella tilausta Black Milkille, ja jo muutamassa viikossa paketti saapui suoraan kotiin ilman mitään tullisekoiluja. Kiitosta nopean palvelun lisäksi voin antaa vaatteen laadusta, joka ainakin toistaiseksi tuntuu olevan täysin hintansa väärti. Legginsien printti ihastutti jo ensimmäistä kertaa kun ne näin, eikä innostus ole laantunut vieläkään, päinvastoin! Gigervibat ovat taatut, ja se on aina vain plussaa!

 photo d_zps69647654.jpg

Olen myös viettänyt hetkisen pitkästä aikaa ompelukoneen äärellä ja uusin tuotos onkin kuvissa yläosana. Neuletakki, neule, riepu, kaapu, olipa se mikä tahansa niin tykkään kovasti! Kaavoja en käyttänyt muutakuin hihoihin, ja koko tuotos on huristeltu kasaan vain saumuria käyttäen. Kuvissa näkyvä huppu ei takkiin kuulu, vaan se kuuluu alla olevaan Lip Servicen huppariin. Takkiinkin on kuitenkin iiso huppu tuloillansa, jahka löydän jostain taas aikaa ompeluun.

 photo c_zps5dc04f6d.jpg
 photo a_zpsb0f27324.jpgLeggings- Black Milk
Cardigan- DIY
Hoodie- Lip Service
Shoes- Second hand  

Onneksi tänään on perjantai ja edessä onkin täysin vapaa viikonloppu! Toivottelen siis oikein rentouttavaa ja kivaa viikonloppua niin itselleni, kuin teillekin. :)


Winter is truly coming, it's so cold outside! I don't hate winter, but I'd wish that the Autumn has last a little bit longer.

My newest item in the closet is really not the ideal for the season, but I really like it! After a long time craving for these mechanical leggings, I finally bought them. And what can I say, they're amazing. They also came very fast and the quality seems to be very good, so I can definitely say that they really are worth all the money! They remind me a little bit H.R Giger's works, and that's only good thing!

I've also sewing something for myself. This longhem cardigan, or hoodie without a hood was pretty easy to make and I think it's quite nice. The hood doesn't include to the garment, it's for Lip service's, but I'm going to make a big hood for this one too!


I'm so glad that it's finally Friday and I've got nothing to do all weekend! I wish you all (and myself too) very nice  and relaxing weekend. :)


Sunday, 22 September 2013

"Well, I've read through that handbook for the recently deceased. It says, 'live people ignore the strange and unusual. I, myself, am strange and unusual."

 photo 9_zpsfdf77e3f.jpg
Syksy ja Tim Burton kuuluvat selkeästi yhteen, joten joka vuosi tähän aikaan on
pienimuotoisen Burton-maratonin aika! Viime viikolla aloitin putken, ja ensimmäisenä vuorossa oli Beetlejuice! Elokuva oli yhtä hyvä kuin muistin (viime kerrasta kun on jo pidempi aika, enkä ole leffaa kovin monta kertaa katsonut) ja jopa Alec Bladwin loisti roolissaan, vaikken muuten miekkosesta pidäkään. Ja kukapa nyt ei pitäisi Lydiasta?


Harmikseni on pakko todeta Burtonin vanhempia leffoja katsoessa, että uudet eivät kyllä iske yhtään samanlailla. :/ Omalta kohdaltani alamäki alkoi jo Sweeney Toddin kohdalla, Alice In Wonderlandista en tahdo edes mainita mitään. Frankenweenie on tosin vieläkin katsomatta, joten ehkä etsin sen jostain käsiini, sen kohdalla kun odotukset ovat olleet hieman korkeammalla! Seuraavana listalla ovat kuitenkin ikisuosikit Sleepy Hollow, Corpse Bride ja The Nightmare before Christmas. Onhan Halloween jo sentään ihan oven takana. ;)

 photo 1_zpsd024a969.jpg
Dress- Second hand (from Dublin!)
Shoes Second hand (Fantasy Shoes)
Tights- Seppälä
Jewellery- Glitter

 photo 2_zpsa25e0436.jpg Asussa ei mustavalkoraitaa nähty, mutta sisältyi siihen sentään pari kuoriaiskorua!

Viimeisenä lienee sopivaa mainita myös olennainen asia, minkä kaikki tosin ovat jo varmasti huomanneet. Blogin ulkoasu tosiaan otti ja muuttui! Kokovalkoinen ulkoasu alkoi kyllästyttää, eikä se edes inspiroinut kirjoittamaan blogia niin usein kuin olisin halunnut, joten toivottavasti se asia korjautunee nyt. Väänsin ulkoasua viikon ajan(koodaustaidot kun eivät ole omalla kohdallani ne vahvimmat..) ja nyt se alkaa olemaan valmis! Banneri kenties muuttuu vielä myöhemmin, mutta toistaiseksi mennään tällä. Mitäs pidätte? :)

I decided to write translation for my dear foreign readers! I'm really happy that you too read my blog, even I write in Finnish. I don't promise that I do translations every time but I try to write them as often as I can!

Autumn and Tim Burton are always good combination so last weekend we and my boyfriend watched Beetlejuice! And it was as good as I remember! Usually I don't like Alec Baldwin but even he is good in it. And of course, who wouldn't love Lydia! I'm really disappointed that Sweeney Todd and Alice in Wonderland isn't that good. I haven't seen Frankenweenie yet but I really hope that it is better than the others! But now the next ones on the list are Sleepy Hollow, Corpse Bride and The Nightmare before Christmas! After all, Halloween is coming. ;)

Todays outfit wasn't blackwhitestriped like beetlejuices suit, but at least I wore some beetle jewellery!

As you can see, I made some changes for my blog layout because the all white page doesn't inspired me that much. I started the changes a week ago and finally it finish! At least for now. I may do some changes for the banner but we'll see. Hope you like it. :)

Sunday, 15 September 2013

Something new ♥

Viikonloppu pyörähti käyntiin oikein kivasti, kun suuntasimme ystäväni Essin kanssa kaupungille jo aikaisin aamusta. Päivä ei näköjään olisi voinut olla parempi shoppailulle, sillä lähes joka paikassa oli jos jotakin alennuksia päällä. Kiitos syksyn, kaupoissa oli paljonkin kivoja juttuja joten tyhjin käsin ei kotiin tarvinnut saapua! Muutama tarpeellinen, kuten se uusi laukku jäi vieläkin ostamatta(joskin oikea yksilö saattoi löytyä, mutta jätin sen ainakin toistaiseksi kauppaan), mutta onneksi kaikkea muuta löytyi senkin edestä! Loppuiltakin meni oikein mukavasti, kun päätimme lähteä pitkästä aikaa ulos, tällä kertaa suuntana Kallio ja kaverin tuparit. :) Tässäpä siis asua eiliseltä.

♥ Dress- Second hand (H&M)
♥ Vest & Tights- New! Seppälä
♥ Shoes & Bag- Second hand
♥ Jewellery- Alchemy Gothic & Too Fast
 

Sitten hiukan toiseen aiheeseen! Olemme haikailleet poikaystäväni kanssa kissoja jo jonkin aikaa, ja ehdimme etsiä kissoja noin kuukauden ajan, kunnes viime viikonloppuna etsintämme päättyi! Mainitsin asiasta työkaverille, jonka avulla saimmekin kaksi pikkuista 17 viikkoista kissaveljestä seuraksemme. ♥Kissat tulivat löytöeläintalon kautta, ja ne ovat olleet alunperin villejä, koska emo oli tehnyt pennut luontoon. Kissat ovat nykyään kuitenkin ihan kesyjä ja ne ovat sopeutuneet meille niin hyvin, että välillä on vaikea kuvitella kuinka vähän aikaa ne ovat ehtineet meillä olla! Nimiä emme ehtineet miettiä valmiiksi, koska kissat tulivat niin lyhyellä varoitusajalla. Rakkailla lapsilla on siis tällä hetkellä useampi nimi, mutta toivottavasti kutsumanimet alkavat pikkuhiljaa sieltä muodostua. :)

Näiden kisukuvien myötä oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! ♥

Sunday, 8 September 2013

St. Stephen's Green


Yksi ehdoton lempipaikkani Dublinissa oli kaupungin keskellä sijaitseva jopa 9 hehtaarin kokoinen St. Stephen's Green- puisto. En ole koskaan eläessäni törmännyt yhtä vaikuttavaan puistoon, enkä usko että toista samanlaista tulee ihan heti vastaan. Paikka teki lähtemättömän vaikutuksen, ja vain toivoa sopisi että täältäkin löytyisi vastaava puisto.


Puistossa oli tuli nähtyä monia eläimiä, kuten useita eri lintulajeja. Joutsenet ja sorsat olivat molemmat todella kesyjä ja ihmiset uskalsivat mennä yllättävänkin lähelle ruokkimaan niitä. Itse en halunnut häiritä eläimiä kovin läheltä, vaan katselin kauempaa niiden tekemisiä. :)


Istuimme puistossa iltaa monenakin iltana, vaikkakin puisto suljettiin jo yhdeksältä, jolloin kaikkien piti poistua. Vaikka olisin mielelläni istunut puistossa pidempäänkin, niin pakko kehua että tosi hieno käytäntö tuo puiston sulkeminen! Puisto oli siis kokonaan aidattu korkealla aidalla, että tuskin sinne kovin moni ainakaan viitsii kiivetä. Vartijoita kiersi puistossa muutenkin koko ajan, joten ilkivaltaa siellä tuskin paljon pääsee tapahtumaan.


Kuvat eivät tietenkään koskaan kerro koko totuutta, mutta toivon että puiston tunnelma välittyi kuvien kautta sinne teille edes jotenkin. :)

Monday, 2 September 2013

She's in Parties

Viikonloppu menikin juhliessa, sillä lauantaina vietettiin veljeni häitä! En meinannut alkuun päästä paikalle ollenkaan, sillä heti Dublinin reissun jälkeen sairastuttiin molemmat poikaystäväni kanssa ärkäkkään syysflunssaan. Onneksi päätettiin sairastelusta huolimatta tulla paikalle, sillä muuten olisi jäänyt hyvät juhlat välistä! Ja olokin oli onneksi jo parempi lauantaina. :)


Asukriisi iski jälleen edellisenä iltana, kun kaapista ei tuntunut löytyvät mitään tilanteeseen sopivaa. Onneksi mitään sen kummempaa asukoodia ei ollut ja hääparin tuntien tiesin että värilläkään ei ollut niin väliä. Tilanteen pelasti siis jälleen kerran luottomekkoni! Tuo mekko on kyllä ollut mukana jo monessa, ja se tulee varmasti pelastaamaan vielä monet kekkerit.

 ~Dress & Tights: H&M
~Shoes: from eBay
~Necklace: Second hand
~Earrings: Too Fast
Semmoinen häälook siis tällä kertaa! Mitäs piditte? :)