Wednesday, 24 July 2013

Fire walk with me

Stressiä pukkaa, voi kiire ja kiire sentään. Vaikka töissä tilanne onkin jo pikkuisen rauhoittunut, niin tuntuu etten ite osaa ollenkaan ottaa rennosti edes kotona. Voi kesäloma, tule jo! Onneksi siihen ei kuitenkaan ole enää kuin kolmisen viikkoa, joten enköhän sen kestä. :) Onneksi sentään minireissu on jo tiedossa nyt viikonloppuna kun lähetään kaverin kanssa yön yli visiitille Tampereelle, pitkästä aikaa!


Shoppailtua on tullut taasen, kaupungille en ole ehtinyt, mutta piruvie kun se shoppailu on niin helppoa kotoa käsin. :D Goottikirpulta mukaan lähti Ginan superkiva mekko aivan ihanalla leikkauksella ja luurankoprintillä! Mekkojen määrä kaapissa on kyllä ottanut legginsien tavoin huikean kasvupyrähdyksen! Olen myös karsinut kaapista yhä enemmän vanhoja vaatteita pois, vielä kun vaan koittaisi se päivä että saisin vaatteet myyntiin asti.. No ehkä tästä vielä jokin päivä reipastun!

Uudet korvikset ovat jo reilun kuukauden takainen alelöytö Ginasta. :)

Tukkaakin sävytin astetta tummemmaksi, liekö sitä tosin kuvista edes huomaa. Kaappien kätköistä löytyi Color Maskin Purple-sävyinen värjäävä hoitoaine, jota käytin viime kesänä silloiseen violettiin kuontalooni. Sunnutai-iltana iski sitten vanhan kunnon tukkakriisi ja päätin että jotain on tehtävä. Siispä iskin lopun värin putelista päähäni. Ja lopputulos oli enemmän kuin kiva! Syksyn saapuessa värjään varmaan vieläkin tummemmaksi, mutta mustasta väristä pysyttelen niin kaukana kuin mahdollista!


Sitten viimeisimpinä itselleni uusin sarjauutuus. Twin Peaks on kolkuttanut jo muutaman vuoden takaraivossa, että siihen pitäisi ehkä tutustua koska kaikki palaute mitä olen sarjasta saanut on ollut vain hyvää. Sarjan katsominen ei ollut uuden poikaystävän saapuessa sitten ongelma eikä mikään, sillä suurena David Lynch fanina sarja on hänen suosikkinsa. Viime viikonloppuna aloitettiin sitten katsominen muutamalla jaksolla ja hiukan kyllä vielä vierastan ajastusta siitä että kyseessä olisi maailman paras sarja. Eikai siis auta kuin jatkaa katsomista ja toivoa parasta!

Jaksamisia muillekin raskaan työn raatajille ja kesälomalaiset ottakaahan ilo irti lomasta! Toivoa sopii että ne rantakelitkin vielä palaavat. :)

Sunday, 14 July 2013

You're No Good

Kauan himoitut saatanalliset kalsarit saapuivat vihdoinkin minunkin kaappiini! Ei liene yllätys että haikailin näiden perään jo ensimmäisen kerran kun ne näin, mutta saatavuus oli melkoisen kehno ja hintakin turhan korkea. Nyt nappasin kuitenkin pöksyt Asoksen alennuksista! Jännä kyllä huomata miten entisenä legginsien vihaajana kaapista löytyy tällä hetkellä useatkin yksilöt eri printillä tai materiaalilla varustettuna. Mutta nämä on kyllä tämän hetken lempparit. :)


Sain myös vihdoin katsottua uusimmat True blood jaksot. Aikaa ei jostain syystä ole ollut niitä aiemmin katsella, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Vähän tuossa uudessa tuotantokaudessa on vielä sulattelemista, mutta kyllä se silti koukkuun on jo ainakin meikäläisen saanut!


Varattiin muuten perjantaina lennot Dubliniin, ja lähtö olisikin jo viiden viikon päästä! Mulla on silloin kesälomaa pari viikkoa ja tuon toisen viikon vietän oikein mielelläni ihan toisissa maisemissa. :)

Monday, 8 July 2013

Sunnuntai Suomenlinnassa

Ollaan puhuttu poikakaverin kanssa oikeastaan jo muutama kuukausi, että joku päivä pitäisi suunnistaa vähän katselemaan Suomenlinnan saaria. Sunnuntaina sitten ilman ollessa mitä parhain, toteuttiin vihdoin tämä suunnitelma! Napattiin satamasta vielä pari litraa mansikoita evääksi. :)  


Olen käynyt Suomenlinnassa vain kerran aikaisemmin ja se oli viime vuonna. Silloin aikaa oli vain muutama tunti, joten kiertely jäi aika vähiin. Vaikka pakko myöntää ettei paikkoja tullut nytkään kierrettyä kovin paljon, koska vedettiin muunmuassa päiväunet yhdellä nurmikolla. :D Mutta pääasia että kauniista ilmasta tuli ainakin nautittua kunnolla!
Viimeistään syksyllä täytyy kyllä tehdä uusintakierros ja kiertää saaria vähän enemmän. Rakennuksia kun olisi valtava määrä kierrettävänä, ja varsinkin kaikki (sala)tunnelit pitäisi ehdottomasti koluta läpi!


Asuna sunnuntaina oli Killer Starin lepakkomekko, joka sopi kuumaan hellepäivään paremmin kuin hyvin. :) Mekko on yhtälailla toisen merkin mekon kanssa lemppari mekko tällä hetkellä vaatekaapissa!


Ja loppuun hiukan ällösöpöilyä, mittariin kun kilahti juurikin sunnuntaina 9kk.♥