Thursday, 27 June 2013

Strictly ConfidentialBongasin tuossa jokin aika sitten pitkästä aikaa nettikirpparilta jotain kivaa, nimittäin tämän lipparin paidan. Olen huomannut että nykyään tulee ostettua vain yhä enemmän yksinkertaisempia ja simppeleitä vaatteita, jotka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tämän paidan kohdalla tein kuitenkin pienen poikkauksen ja hyvä niin, sillä ihastuin siihen heti! Ei vaan parane päästä kovin kasvamaan tuosta keskivartalon kohdalta, sillä tässä paidassa se kyllä näkyy. :D

Ainiin! Ja tänään postiluukusta tupsahti saman sarjan legginsitkin! ♥ Niistä en ehtinyt vielä kuvaa nappasta, mutta eivätköhän nekin täällä vielä tulevaisuudessa vilahda. :)


Uudet kengätkin tuli testattua tuossa pari viikkoa sitten, kun vietimme poikaystävän kanssa treffi-ilta kaupungilla. Ihan rakoitta ei selvitty, mutta voin ylpeänä myöntää että vaihdoin kengät balleriinoihin vasta n. 10 metriä ennen kotiovea. :D Muuten kengät olivat kyllä nappiostos, eivätkä päkiätkään rasittuneet pahasti. Minulla kun on aina vaikeuksia löytää kenkiä jotka näyttävät hyvältä ja ovat hyvät vielä jalassakin, niin pakko olla tyytyväinen kun kerrankin ollaan jo hyvin lähellä sitä!


Vannoutuneena True blood-fanina olen toki aloittanut uuden tuotantokauden katsomisen ja pakko sanoa että jassoo, tuota sarjaa voi näköjään aina viedä vaan pidemmälle ja enemmän överiksi. :D En ole ehtinyt katsoa vielä toista jaksoa, mutta toivottavasti se ei ole ihan niin yli vedetty kuin tuo ensimmäinen. Mutta tottakai tuokin kausi katsottua tulee, jos ei muusta syystä niin ainakin Ericin takia! ♥

Monday, 3 June 2013

She's the Devil


Blogi lienee syytä käynnistää kertomalla muutoksista, mitä tässä välillä on tapahtunut. Kuten pikkukuvasta kaikki varmasti huomasivatkin, tukka on jälleen ottanut ja vaihtanut väriä näin kesän tullen. Punainen palasi tuossa pari kuukautta sitten ja täytyy sanoa että tunnen oloni paljon kotoisammaksi tässä kuin mustassa, vaikka punainen ei oikeastaan koskaan ole kuulunut lempiväreihini. Tein myös lupauksen, että en enää koskaan värjää hiuksia mustalla, ainakaan kestovärillä, ja sopii todellakin toivoa että tuo lupaus pysyy..


Vanhaa blogia kirjoittaessa asuin vielä pienessä yksiössäni Kalliossa, joka oli kyllä oikein kiva asunto, mutta koko, hinta ja sijainti työpaikan kannalta olivat melkoisen kehnot. Ei sillä, kyllähän se olisi voinut pienempikin olla, mutta 17 neliötä on silti aika mini! Ja kuten arvata saattaa, niin eivätpä nuo olleet ainoat syyt, jotka ajoivat muuttamaan uuteen asuntoon. Siispä virallisesti maaliskuun lopussa siirsin romppeeni jälleen kerraan osoitteesta toiseen, tällä kertaa samaan osoitteeseen poikaystävän kanssa! Nykyinen asunto on siis pieni kaksio, n. 10km päästä Helsingin keskustasta ja työpaikan vieressä. 

 ~Top: Kill Star

Tänäänkin päällä ollut Kill Starin toppi on noussut vaatekaapissa ykköspaikalle ja ihmekös tuo, kun printti on niin kiva ja toppi on ihanan kevyt ja viileä päällä! Topin löysin maaliskuussa Tukholmassa, jossa kävimme päiväristeilyn merkeissä pyörähtämässä poikakaverin kanssa. Eiliseltä shoppailureissulta Itiksestä taas löysin uusia koruja, niin korvisten, kaulakorun kuin hiuspannankin muodossa. 

~Hair band: H&M
~Earrings: Pieces
~Necklace: Cubus

En muuten ole ainut punainen paholainen tässä talossa, sillä terassin nurkassa kököttää pieni punainen Lucifer grilli, joka olisin tarkotus korkata käyttöön huomenna! Terassi alkaakin olemaan pian kesäkunnossa, kuvia siitä ja ihanasta grillistä saatte myöhemmin kunhan kaikki on valmista. Nyt painunkin siis viimeisiin istuttelupuuhiin! Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :)