Tuesday, 10 December 2013

Wrapped in Plastic

Viime viikko hurahti taas niin nopeasti, että koneella en ehtinyt juuri aikaa kuluttaa. Maanantaina vietin vapaapäivää ja kävin elokuvissa katsomassa Gravityn ihanan Jeanetten kanssa! Torstaina taas näin toista ystävää, jonka kanssa kävin katsomassa Jenni Vartiasta Espoon Tapiolasalissa. Perjantaina oli tietenkin vapaapäivä ja sitä vietettiin muutaman ystävän kesken iltaa istumalla. :) Lauantaina olinkin töissä ja sunnuntaina näin taas ystävää, jonka kanssa käytiin Ofealia Marketissa, ja vähän shoppailemassa!

 photo 2_zpsb8201a71.jpg photo 3_zps9f7888f1.jpg 
Ofeliasta mukaan tarttui hyvän mielen lisäksi muutama ostos kirpputoriosastolta. Korkokengät (joita ei koskaan tunnu olevan tarpeeksi. :D) sekä lateksinen korsetti lähtivät mukaan vain muutamalla eurolla! Toivoin että myyjiä olisi ollut enemmän, sillä osasto itsessään oli oikein kiva ja se toikin mieleen erään kahvilakirpputorin Dublinissa, jossa oli myyjien lisäksi tarjolla juotavaa, syötävää, sekä hyvää musiikkia!
 photo 4_zps3e7e97a0.jpg photo 5_zps97d45001.jpg 
Makuuhuoneen kattoonkin saatiin vihdoin lamppu, ja nyt vaatekaapin syövereistä on huomattavasti helpompi löytää se tietty musta kaapu. :D Pimeässä huoneessa sotkuisen vaatekaapin penkominen kun ei ole sitä mieleisintä puuhaa, varsinkin kuin 98% vaatteista tosiaan on mustia.. Tukka sen sijaan alkaa vihdoin olemaan oikeasti vaalea, ja alkaa tuntua siltä, että ehkä tästä tulee vielä ihan hyvä. Hopeashampoo on kyllä ollut ahkerassa käytössä viime aikoina ja onneksi se näyttääkin tehoavan keltaiseen tukkaan hyvin.

 photo 1_zps1ce6ec9f.jpg  
♥ Dress- Gina Tricot
♥ Shoes & Latex Corset- Second hand
♥ Jewellery- Second hand, H&M & KappAhl


Last week was pretty hectic, since I saw so many friends and spent just little time at home. On Monday I went to see Gravity with lovely Jeanette! On Thursday I went to a gig with other friend. Friday was day off, since it was our Independence Day and I spent the evening with my boyfriend and some friends. :) And On Sunday I went shopping with another friend!

I found some thing from a flea-market, like this latex corset and (yet again) high heels. They didn't costs much, so I think they we're good finds! 

And finally I got the chandelier in our bedroom. Now I can finally find some clothes from the closet, since it's pretty messy and all the clothes are black.. But unlike my clothes, my hair begins to be pretty blonde, finally. I've used a lot silver shampoo lately, and luckily it's really seems to be working!

6 comments:

 1. Aaa miks oot aina niin upee! ♥

  ReplyDelete
 2. Voih, harmi ettei itse kerennyt Ofeliaan, siellä oli niin paljon kivaa viimeksi ♥ hahaa, sulla on muuten samanlaiset verhot, kuin mulla ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tykkäsin kyllä tapahtumasta tosi paljon, vaikka ainakin noita kirppismyyjiä olisi tosiaan saanut olla enemmän. :) Hah, hienot verhot ovat kyllä, vaikka itse haeskelenkin jo uusia, kun tuo materiaali on niin kurjaa kun se päästä kaiken valon ja kissankynnet liian helposti läpi. :D

   Delete
 3. Oi, toi korsettijuttu on niin hieno! <3 Oot ihana typykkä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hii, kiitos ihanin typykkä! ♥

   Delete