Monday, 16 December 2013

See the stars they're shining bright. Everything's alright tonight.

Käyn nykyisin enää harvoin keikoilla, jotenkin into niihin on muutaman vuoden aikana jäänyt kokonaan. En edes keksisi mitä bändejä haluaisin nähdä livenä jos tulisi mahdollisuus, paitsi yhden, Depeche Moden. Ja eilen tuo toive kävi toteen! Keikka oli soittolistaa myöten enemmän kuin olisin osannut ikinä odottaa, ja olen niin iloinen että sain vihdoin kokea yhden lempibändeistäni livenä!

 photo 3_zps40392e43.jpgPakko mainita vielä erikseen, että Daven esiintyminen oli kyllä uskomatonta. Herra jaksoi tanssia kaikki biisit läpi ja huudattaa yleisöä mukana oikein kunnolla! Mieleen jäivät myös Martin Goren muutamat soolovedot, jotka oli säestetty vain pianolla. Näitä olivat mm. Slow ja Shake the Disease. Sain myös ihan hyvän videopätkän keikasta, mutta en saanut sitä mitenkään tänne blogiin. :( Kokeilen kuitenkin vielä myöhemmin uudestaan!

 photo 6_zps0d9ad14a.jpg

Keikka-asu olina oli mahdollisimman mukava vaate, sillä keikoilla harvemmin jaksaa heilua esimerkiksi korsetissa. Vilan pitsimekko on löytö itseasiassa kaverin vaatekaapista, haa! Kaulakoru on kirpparilta ja korviksen olen taas askarrellut itse olohuoneen kattokruunun ylijäämäkristalleista. :) Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Translation comes later!

No comments:

Post a Comment