Monday, 2 December 2013

Octopus dress

Image and video hosting by TinyPic

On olemassa vaatteita, jotka näyttävät hyvältä kuvissa tai toisten päällä mutta itselle ne eivät vain istu. Näitä on sattunut varmasti jokaisen kohdalle. On olemassa vaatteita jotka ovat mukavat päällä, mutta ulkonäkö ei syystä tai toisesta iske. Sitten on tietenkin niitä, jotka näyttävän hyvälle, mutta kiristävät ja puristavat joka paikasta niin että olo on kaikkea muuta paitsi mukava. Mutta kun kohdalle sattuu vaatekappale, joka sekä näyttää että tuntuu hyvältä, ei voi kuin hymyillä!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
(The gun belongs to my boyfriend. I didn't get to decorate the whole house, since he lives here too..)

Necessary Evilin mustekala mekkonen on uusin second hand-löytö ja heräteostos vielä, mutta näköjään nekin kannattavat joskus! Mekko ehtikin olla testiajossa viime viikonloppuna kun juhlittiin kaverin syntymäpäiviä ja nyt se saakin odotella kaapissa toisia juhlia ja kevättä. :)

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Kuvissa vilkkuu taustalla uusi ruokailuryhmämme, joka sopii pieneen tilaan paremmin kuin hyvin. Tumma massiivipuinen baaripöytä täyttää vaatimukset niin ulkonäkönsä kuin käytännöllisyydensäkin(luoja mikä sanahirviö!) puolesta! Alkuvuodesta kirpparilta löydetyt sokerikko ja kermakkokin pääsevät nyt vihdoin kaapista näytille, ovathan ne aika nätit. :)


It's so hard to find a dress that also feels and look nice. Usually when they fit, they doesn't look so good, and when they look good, they squeeze and feels everything else but comfy. Luckily my newest second hand find also feels and looks perfect! The dress is from Necessary Evil, and even it was a impulse purchase, I'm really glad that I bought it. :)
I wore it last weekend on my friend's birthday party, and now I have to wait for the next party where I can wear it again!

You can also see our new dining table on the pictures. It's very good to our apartment, since it's quite small like our apartment. And it's dark wood so it also looks good! The sugar bowl and creamer are from fleamarket, and finally I got them out from the closet. :)

10 comments:

 1. Upea olet, niinkuin mekkokin! ja vitsit noita kermakkoi ja sokerikulhoi, oon iha rakastunu <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! ♥ Kermakko ja sokerikko ovat kyllä vieneet omankin sydämen. :)

   Delete
 2. Ihuna mustekalamekkonen! Ehkä vähän kesäinen, mut sopii talvella just hyvin juhliin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vähän on kesäinen juu, mutta tuleehan se kesä vielä joku päivä taas! Toivottavasti. :D

   Delete