Sunday, 10 November 2013

The bats have left the belltower

Torstaina piipahdimme vihdoin ja viimein Luonnontieteellisessä museossa murun kanssa katsomassa paljon odotetun lepakkonäyttelyn! Näyttely on ollut jo vuoden ajan, mutta syystä tai toisesta en ole aiemmin päässyt sitä katsomaan, ja parilla viime kerralla kun on ollut tarkoitus mennä, jokin este on sattunut tielle. Nyt kuitenkin päästiin sisälle asti ja sisäänpääsykin sattui olemaan ilmainen. :) Se tosin tarkoitti sitä, että museo oli suht täyteen ahdattu, mikä oli vähän harmi..

 photo 12_zpsde7ca86b.jpg Image and video hosting by TinyPic photo 4_zps2552e312.jpg

Vaikka näyttely ei kovin iso ollutkaan, niin pidin siitä kovasti. Tarjolla oli ainakin itselleni paljon uutta tietoa lepakoista, ja toki osa oli tuttua jo ennestään. Tilasta oli saatu myös sopiva synkkä, joten itsehän olin näyttelyssä enemmän kuin kotona. ;) Erityisesti mieleen jäi lepakoiden lepattava ääni, joka kaikui taustalla koko ajan!

 photo 5_zps34845a96.jpg photo 7_zpsbe62aadb.jpg photo 8_zps0d0d255e.jpg photo 6_zps2f3277d8.jpg Batman was there too!

Kävimme katsomassa samalla museon muitakin näyttelyitä, ja itse ihastuin suuresti Luut kertovat- näyttelyyn. Nähtävillä oli hurjasti eri eläinten luurankoja, ja koska luurangot nyt ihastuttavat aina, lähes kaikista oli pakko nappaista kuva. Ottaisin kyllä enemmän kuin mielelläni jotkin sarvet omallekin seinälleni, ja harmittaakin hiukan kun Dublinissa tuli törmättyä usealla kirpputorilla sellaisiin. Kotiin asti niitä ei kuitenkaan lentokoneessa olisi millään saanut tuotua, ainakaan ehjänä. Mutta ehkä jonain päivänä löydän vielä jostain omat!
 
 photo 13_zpsa865d3c8.jpg Image and video hosting by TinyPic photo 14_zpsd171cc57.jpg Image and video hosting by TinyPic photo 15_zps3ed0a0ac.jpg Image and video hosting by TinyPic photo 16_zps4532ccaf.jpg Image and video hosting by TinyPic Päivän asukin oli sattumalta teemaan sopiva luisella mekolla!

♥ Dress- Brave Soul
♥ Tights- Pamela Mann
Shoes- Ellos
Bag- Aleksi 13

On Thursday, me and my other half went finally to the Museum of Natural History, because there was a show of bats. It's been there over a year now, but some reason or other, I didn't have the time to go watch it earlier. But better later than never!

The show was quite small, but I really enjoyed it! There were lots of new information of bats for me, and something familiar too. The decoration was pretty dark too( of course) so I felt like home there!

We watched some other shows too, but not many since there was so much other people too. Because I like bones very much, the room full of animal skeletons was very impressive! I would really much like to have one pair of horns on my wall too. But maybe some day I will. :)

And finally, Thursdays outfit. I think it fit very on the theme. ;)

16 comments:

 1. Vau! Tuo näyttely olisi kyllä ihana nähdä :) Varmasti todella mielenkiintoinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näyttely oli kyllä oikein kiva! Ja se on vuoden loppuun vielä, joten jos mahdollisuus tulee niin käy ihmeessä katsomassa! :)

   Delete
 2. I am not a fan of leather gloves, but yours are really pretty! May I ask where you got them?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! They're from Seppälä. :)

   Delete
 3. Onpa mieletön näytteilleasettelu! Kävin itse asiassa viime kuussa Helsingissä kääntymässä, mutta tajusin vasta liian myöhään, että tuokin olisi ollut. Toivottavasti ehtisi vielä piipahtaa lepattelemassa. :)

  Jännää kyllä, miten kaikki hiukset tuntuvat sopivan sinulle. (Tätä kirjoittaessa tuli mieleen sellainen 20-lukuhenkinen polkka jostain syystä, joka sekin voisi toimia!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loppuvuoteen astihan tuo tosiaan on, joten toivottavasti ehdit käydä vilkaisemassa lepakoita!

   Ja voi kiitos! :) Oma tukka on pikkaisen polkkaa pidempi, mutta olen niin juurtunut näihin pidennyksiin etten osaa olla ilman. :D

   Delete
 4. Tuo lepakkonäyttely oli kyllä upea! Vielä pitäisi toistamiseen keretä käymään siellä ennen kuin loppuu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä tykkäsin kyllä kanssa kovasti! Itse en taida toistamiseen ehtiä kun meni niin hilkulle tämänkin kerta. Mutta onneksi ehti katsella sitä ajan kanssa. :)

   Delete
 5. Oi mikä paikka! Olis niin kiva päästä itsekkin käymään:)

  Ja muuten upea asu! Kaikki sopii toisiinsa hyvin:3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) Ehkä pääset itsekin vielä katsomaan tuon, reilu kuukausi olisi aikaa!

   Delete
 6. Olis kiva päästä kattoon... :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivottavasti pääset! Ja jos ei muuten, niin toivottavasti kuvistakin saa edes jotakin irti. :)

   Delete
 7. I saw this show last summer and yes it's small but pretty! :) And I loved all the bones too!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nice to hear that you like it! And the bones were pretty amazing too. :)

   Delete
 8. Oh, I would love to visit this show! What an impressive array of bones and curiosities! Natural history museums are one of my favourite places to visit but I always go away from them feeling a little sad as i want to take everything home with me! Wonderful pictures!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I personally don't like museums that much, but this one was really cool. :) I really have to go there someday again! And thank you so much!

   Delete