Monday, 28 October 2013

Something Wicca This Way Comes

Halloween meni sitten omalta osaltani hiukan penkin alle tänä vuonna. Tiedossa olisi ollut superkivat ja hienot juhlat, mutta kiitos flunssan, joudun jättämään juhlimiset välitä. :( Olen kirjaimellisesti maannut sohvan pohjalla koko viikon maanantai-illasta lähtien ja poistunut ainoastaan muutaman kerran ulkomaailmaan, vain lääkärikäyntien vuoksi. Nyt tuntuisi kuitenkin että tauti alkaa ehkä pikku hiljaa irroittamaan otettaan, ja hyvä niin. Aion kuitenkin toteuttaa vielä tässä joku päivä halloween pukusuunnitelmani, vaikkei mitään juhlia olisikaan!
 photo 3_zps2a1309a2.jpg
Jotta ei olisi tarvinnut ihan seiniä tuijotella koko viikon ajan, päätin alkaa seurata jotain tuttua sarjaa uudelleen. Ja päädyin Charmediin! Sarja oli lempparini nuorempana, ja veikkaan että sarjan katsominen herätti kiinnostukseni kaikkeen yliluonnolliseen. Onhan tuo välistä aika ysäri, tai muuten vaan..erikoinen. Mutta tykkään silti! Ja tulee ainakin hyvät muistot mieleen. :)Uuteen tukkaankin olen jo tottunut, ja se pikkuhiljaa tuntumaan enemmän ja enemmän omalta. Olen värjännyt sitä nyt kerran itse, mutta valitettavasti väri ei paljoa vaalentunut, ainoastaan tasoittui hiukan. Uusi tujumpi vaalennusaine on kyllä jo odottamassa, mutta pidän taas muutaman viikon väliä ennenkuin värjään. Toivottavasti seuraavan vaalennuksen jälkeen väri olisi kuitenkin jo huomattavasti vaaleampi!

 photo 4_zps31a7b03b.jpg
 photo 2_zpsc0eaa0b5.jpg
Toivottavasti teidän viikonloppu sujui paremmissa merkeissä kuin omani! ♥


My Halloween did not went as it was supposed to. I was supposed to attend to my friends halloween party, but I've had a pretty bad flu for almost a week now, and I'm still a little bit sick. I really waited for the party, but what can you do! Fortunately my feeling is little bit better now, and I really hope that soon I'm completely healthy. :) And I still going to execute my halloween costume some day!

So what can you do, when you're sick? Well, watch good tv-series and movies of course! This time it was a time for Charmed. It was my favourite show when I was younger, and I think that it also was the main reason that I got into supernatural things. And I have to say that I still like the show! Okay, it's a little bit 90's from time to time or just weird, but I still have so many great memories from it! 

Hope your weekend was better than mine! ♥

16 comments:

 1. Aaah, Charmed! Voi hitsi mitkä nostalgiat iskee :D mulla sama juttu, että ainakin osittain aikoinaan tuo sarja herätti kiinnostuksen erilaisiin yliluonnollisiin juttuihin. Kaunis tukka ja upea tuo sun paita :) en oo koskaan ennen kommentoinut tähän blogiin mitään, vaikka oon muistaakseni aika pitkään lukenut. Awesome blog is awesome.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, totta puhut! Luurankoasia on itse asiassa mekko, vaikka näyttääkin kuvassa paidalta. :) Kiitoksia paljon kehuista, kiva että olet tykännyt blogista!

   Delete
 2. Oi siskoni on noita <3 Pitäs melkein itekkin kattoa pitkästä aikaa! Suutuin vaan kun Prue vaihettiin Paigeen ja lopetin. Haha en tiedä muistinko edes nimet oikein :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pruen kuolema harmitti kyllä mua kans, ja harmittaa edelleen vaikka totuinkin kyllä Paigeen myöhemmin. Ihan uusimpia tuotantokausia en ole kyllä tosin katsonutkaan, mutta ehkä nekin voisi vilkaista läpi! Ja oikeinhan ne nimet meni. ;)

   Delete
 3. Kaunis tuge! Siskoni on noita tuo instana ysärivibat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo, onhan se melko ysäri. :D

   Delete
 4. Hahaa, säkin aloitit siis Charmedin katsomisen uusiks! :) Ekat kaudet oli kyllä niin ysärit, ettei välillä vaan voinu pidätellä sitä huutonaurua, jota ne asuvalinnat aiheutti. :DD Sillon muksuna kyl ärsytti, kun Doherty lähti, mut myöhemmin sarjan uudestaan läpi katsoessani tykkäsin paljon enemmän niistä myöhemmistä kausista, kun juonesta tuli vähän moniulotteisempi sen ainaisen demonien listimisen sijaan. Neloskausi oli ehdoton lemppari. :)

  Ja hieno tukka, hyvin näyttää sopivan tuo vaaleakin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai sä olet aloittanut kans! No olipas sattuma. :) Joo, asuvalinnat on kyllä kieltämättä vähintäänkin mielenkiintoisia, mutta tykkään kyllä muuten noista aiemmista kausista enemmän..ainakin tykkäsin ennen. Mutta tarkoitus olisi kattoa kaikki kaudet läpi, niin täytyy kattoa sitten mikä mielipide on!

   Ja kiitos paljon! :)

   Delete
 5. Charmed on yksi mun all time favouriteista :) Sitä ennen olin kyllä jo X-filesin ja Äärirajoilla-sarjan myötä ollut kiinnostunut yliluonnollisesta, mutta Siskoni on noita sai mut kiinnostumaan noituudesta, wiccasta, uuspakanuudesta ja sen sellaisesta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla taitaa olla Charmed ainoa tekijä siihen, tosin hyvin pian alkoi vampyyrien fanittaminen muutaman leffan innoittama!

   Delete
 6. Charmed on tuttu myös täälläkin ;)
  Tuo uusi hiusväri sopii todella hyvin sulle <3 Pikaisia paranemisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! ♥ Kiva kuulla kehuja tukasta, ne pelastaa aina niinä päivinä kun fiilis on "ääää, mitä mä oon menny tekemään, tää on ihan kamala!" :D Mutta onneks niitä päivinä on enää harvemmin! Olokin on onneksi jo paljon parempi. :)

   Delete
 7. Charmed on hyvä sarja! Mut oma ehdoton lemppari ysärisarja on Buffy the Vampire SLayer, mmm. ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en oo Buffya koskaan kattonu, vaikka muutama kaveri sitä onkin suositellut! En vaan tykkää siitä pääosan näyttelijästä yhtään, joten se ei oikein innosta kattomaan. :D

   Delete
 8. Just kans katoin koko sarjan miljoonannen kerran kokonaan.. jokanen jakso on erityinen mulle, se oli eka kerta ku kuulin wiccasta ja jäi kyllä mieleen. Joten kiva, vaikka monet asiat onki vähä "lievästi" epätodellisia xD Senkin kaunis <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa! Mulla on vasta toinen kausi kesken kun ei ikinä ehdi kattoa. :D Mutta pitää yrittää jatkaa katsomista pian! Ja kiitos paljon! :)

   Delete