Wednesday, 2 October 2013

Cosmetics & Cats!

Kosmetiikkakokoelmani on täydentynyt muutamalla uudella jutulla, jotka tilasin lookfantastic nettikaupasta muutama viikko takaperin. Googlen kautta löysin vähän ikäviä kommentteja kyseisestä kaupasta, mutta onneksi oma pakettini saapui kuitenkin ongelmitta perille. Ainoastaan toimitus oli hiukan pidempi kuin mihin olen tottunut, mutta koska toimituskulut olivat ilmaiset niin ei kai pitäisi valittaa!

Päätin vihdoin ja viimein hankkia kaikkien ylistämän Urban Decayn primer potionin ja se olikin oikeastaan syy miksi tein koko tilauksen. Pakko sanoa, että ei tätä turhaan ole kehuttu! Näin viikon testaamisen jälkeen pakko todeta, että silmämeikki todellakin kestää aamusta yöhön asti ilman minkäänsortin kulumista, joten puteli on kyllä jokaisen euron arvoinen. :)

 photo 3_zps5dfd431c.jpg

Primerin lisäksi ostoskoriin päätyi ehkä hiukan yllättäen niin ikään Urban Decayn Naked luomiväripaletti. Olen etsinyt jotain helposti mukana kulkevaa palettia, jossa olisi muitakin värejä kuin musta ja valkoinen ja tämä vaikutti oikein sopivalta siihen. Vaikka ruskeansävyt eivät yleensä hetkauta, niin tällä paletilla saa oikein kivoja meikkejä aikaan. Ja olenkin itseasiassa tehnyt melkein kaikki meikkini sillä jo viikon ajan! 

 photo 4_zps00d83418.jpg
 photo 5_zps152cae3c.jpg photo 6_zpsd220f5fd.jpg
Ja loppuun hiukan kissakuvia! Nyt on muruset saaneet oikeat nimetkin, vaikka niiden kanssa melkoinen taistelu olikin. :D Vasemmalla kuvassa näette Sisun, ja oikealla boksissa köllöttelee Pörri. Pakko sanoa, että nimet ovat kyllä varsin osuvat.

 photo 1b_zpsd9ef636a.jpg photo gg_zps2260b023.jpg

 photo ng_zpsaa45cbe7.jpg

Kissat ovat nyt asustelleet kanssamme noin kuukauden ajan, ja vaikea olisi kyllä kuvitella elämää ilman näitä karvakamuja! Molemmat ovat sopeutuneet paremmin kuin hyvin, eikä mitään suurempia ongelmia ole tullut vastaan.

 photo kk_zpsa9511579.jpg photo bg_zps37068648.jpg

Ps. Kävin tänään varaamassa kampaaja-ajan, joten viimeistä viikkoa punapäänä viedään!


I ordered some new cosmetics from lookfantastic.com. I read that the shop is not the best place to buy, but luckily my order came to me without problems. The shipping was little bit slow but it was free, so I can't really complain about that either.

The package includes Urban Decays primer potion and I'm so glad that I finally bought it. It's really worth of every euro I pay for it! I've used it about a week now, and the eye make-up really stays from the morning up to night.
The other thing that was in the package was also from Urban Decay. I've been looking for some new eyeshadow palette, since I only have the huge one from ebay and the basic black/white/grey one. I end up with the Naked palette, even that it really was not the obvious one for me. Still, I have done almost every make-up with this since it arrived, and I really like it!

And last but not least, some cat photos. Our little kitties has been with us about a month now and it's really hard to even imagine life without them. And finally they have names too! The darker and little bit bigger one is called Sisu and the other one is Pörri.

Ps. I booked the hairdresser appointment today, so this is last week for me as redhead! Follow my blog with Bloglovin

10 comments:

 1. Tykkään itekki älyttömästi tuosta Urban Decayn primerista - aivan huippukamaa. :)
  Kissasi ovat todella suloisia. Lisäksi arvostan sitä, että otit itsellesi kodittomat mussukat ja vieläpä sisarukset. Heillä riittää varmasti tohinaa toistensa kanssa ja tuovat hupia ja iloa samalla teillekin ^^
  Mutta kääk! Mitä sä oot tekemässä sun hiuksille? :D Just kun totuin punaisiin hiuksiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä supertököttiä! :D Ja kisuista on tosiaan paljon seuraa toisilleen, jopa niin paljon etteivät ole tuhonneet vielä mitään omaisuutta kun purkavat energiaa painimilla. :D

   Ja hiukset näkyykin varmaan pian, mutta ihan vielä en paljasta!

   Delete
 2. Oh, those kitties are just gorgeous!!! :3

  I agree Urban Decay's Primer Potion is a genius invention. I love the make-up you did on your eyes, it gorgeous!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! :) I really like to primer too, it's just amazing!

   Delete
 3. Ai että miten ihanat kisut, ja niin erinäköiset nassut! ♥
  Ikävä omia kissoja, myöskin surku, kun yksi niistä lähti enkelikissaksi tässä hiljattain, enkä päässyt kisua enää hyvästelemään. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kisut kiittävät kehuista! ♥

   Ja voi kurjuus, lemmikistä luopuminen on aina hirveää. :( Itsekin ikävöin Rambo-kissaa joka jäi Jyväskylään, mutta onneksi siellä on hyvä koti. Varmasti sunkin enkelikissalla on hyvä olla siellä missä on nyt. ♥

   Delete
 4. Aivan ihania kisuja :) Itekin rakastan tuota UD:n primeria, ei tosiaan tarvii olla huolissaan silmämeikistä vaikka ois vähän rankempikin ilta :D
  Mä oon tilannut Look Fantasticilta nyt kaksi kertaa, ja meinaan kyllä tilata jatkossakin. En tykkää kauheasti meikkejä tilata netin kautta, kun haluan aina nähdä sävyt luonnossa, mutta esim. kampaamolaatuset hiustuotteet saa puolet halvemmalla tota kautta. Mulla kaikki on ollut tilauksissa aina kunnossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Joo, kesti hyvin minunkin riennot viime viikonloppuna. Yöllä sai sitten herätä pesemään meikkejä pois, kun eihän ne kuluneet edes nukkuessa mihinkään. :D

   Okei, no hyvä kuulla positiivista palautetta kaupasta, koska itsekin spottasin tuotteita joita voisi kyllä jatkossa tilata. Ja tulihan tuo omakin paketti kuitenkin ongelmitta perille. :)

   Delete
 5. Just molempia tuotteita haikailin tänään,tosin eri nettisivulla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kantsii kyllä hankkia! Ovat tosi hyviä tuotteita molemmat. :)

   Delete