Friday, 27 September 2013

Winter is Coming

 photo e_zps5997e7e3.jpg  
Talvi on tosissaan tuloillaan, sillä mittarilukemat ovat pudonneet hyvää tahtia alaspäin ja vaikken talvea suoranaisesti vihaakaan, niin olisin kyllä tykännyt jos lämmin syksy olisi jatkunut edes muutaman viikon vielä. Mutta ehkä ne ilmat vielä lämpenevät, eikä tarvitse ihan vielä kaivaa talvitakkia varastosta!

 photo b_zps7fd59061.jpg

Viimeisin hankinta ei ole ehkä se vuodenaikaan sopivin, mutta väliäkös tuolla! Pitkän ajan kuolaamisen jälkeen päätin vihdoin naputella tilausta Black Milkille, ja jo muutamassa viikossa paketti saapui suoraan kotiin ilman mitään tullisekoiluja. Kiitosta nopean palvelun lisäksi voin antaa vaatteen laadusta, joka ainakin toistaiseksi tuntuu olevan täysin hintansa väärti. Legginsien printti ihastutti jo ensimmäistä kertaa kun ne näin, eikä innostus ole laantunut vieläkään, päinvastoin! Gigervibat ovat taatut, ja se on aina vain plussaa!

 photo d_zps69647654.jpg

Olen myös viettänyt hetkisen pitkästä aikaa ompelukoneen äärellä ja uusin tuotos onkin kuvissa yläosana. Neuletakki, neule, riepu, kaapu, olipa se mikä tahansa niin tykkään kovasti! Kaavoja en käyttänyt muutakuin hihoihin, ja koko tuotos on huristeltu kasaan vain saumuria käyttäen. Kuvissa näkyvä huppu ei takkiin kuulu, vaan se kuuluu alla olevaan Lip Servicen huppariin. Takkiinkin on kuitenkin iiso huppu tuloillansa, jahka löydän jostain taas aikaa ompeluun.

 photo c_zps5dc04f6d.jpg
 photo a_zpsb0f27324.jpgLeggings- Black Milk
Cardigan- DIY
Hoodie- Lip Service
Shoes- Second hand  

Onneksi tänään on perjantai ja edessä onkin täysin vapaa viikonloppu! Toivottelen siis oikein rentouttavaa ja kivaa viikonloppua niin itselleni, kuin teillekin. :)


Winter is truly coming, it's so cold outside! I don't hate winter, but I'd wish that the Autumn has last a little bit longer.

My newest item in the closet is really not the ideal for the season, but I really like it! After a long time craving for these mechanical leggings, I finally bought them. And what can I say, they're amazing. They also came very fast and the quality seems to be very good, so I can definitely say that they really are worth all the money! They remind me a little bit H.R Giger's works, and that's only good thing!

I've also sewing something for myself. This longhem cardigan, or hoodie without a hood was pretty easy to make and I think it's quite nice. The hood doesn't include to the garment, it's for Lip service's, but I'm going to make a big hood for this one too!


I'm so glad that it's finally Friday and I've got nothing to do all weekend! I wish you all (and myself too) very nice  and relaxing weekend. :)


14 comments:

 1. Itse olen kanssa noita samoja legginsejä kuolaillut, kuten muutamia muitakin, mutta toistaiseksi en ole tohtinut tilausta tehdä. Mulla on kun satumaisen huono onni EU:n ulkopuolelta tulevien pakettien kanssa, ja ne napsahtelee joka ikinen tullin haavin. -__-

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hitto. :( Mulla ei ole mennyt kuin kerran paketti tulliin, niin siksi uskalsin tilata! Eikä noihin onneksi paljo nolisi tullekaan tullut. :)

   Delete
  2. Pakko tulla heti tunnustamaan, uskaltauduin viimeinkin naputella legginsit tilaukseen eilisiltana! ;) En tohtinut tilata kuin yhdet ensiksi kokeeksi, eipähän ainakaan tulee hirmuiset tullimaksut heti kerralla, ja saa vähän tesmailtua koon puolesta myöskin, ennen kuin iskee hirmuinen hamstraus! :D Hyvästi, ylityökorvaukset!

   Delete
  3. Jee, hyvä kun uskalsit! Ja pidän peukkuja etteivät ikävät tullimiehet vie sun pakettia. :) Mäkin laitoin itseasiassa jo toista tilausta, kun en voinut vastustaa yhtä hametta tuossa Halloween-collectionissa! Ja sitä vartenhan niitä töitä tehdään, että saadaan kaikkea kivaa vastapainoksi. ;)

   Delete
 2. Ihana asukokonaisuus senkin kuumis! ♥

  ReplyDelete
 3. NOI LEGGARIT <3<3<33<<33<3<3<3<<<<<<<333

  ReplyDelete