Sunday, 22 September 2013

"Well, I've read through that handbook for the recently deceased. It says, 'live people ignore the strange and unusual. I, myself, am strange and unusual."

 photo 9_zpsfdf77e3f.jpg
Syksy ja Tim Burton kuuluvat selkeästi yhteen, joten joka vuosi tähän aikaan on
pienimuotoisen Burton-maratonin aika! Viime viikolla aloitin putken, ja ensimmäisenä vuorossa oli Beetlejuice! Elokuva oli yhtä hyvä kuin muistin (viime kerrasta kun on jo pidempi aika, enkä ole leffaa kovin monta kertaa katsonut) ja jopa Alec Bladwin loisti roolissaan, vaikken muuten miekkosesta pidäkään. Ja kukapa nyt ei pitäisi Lydiasta?


Harmikseni on pakko todeta Burtonin vanhempia leffoja katsoessa, että uudet eivät kyllä iske yhtään samanlailla. :/ Omalta kohdaltani alamäki alkoi jo Sweeney Toddin kohdalla, Alice In Wonderlandista en tahdo edes mainita mitään. Frankenweenie on tosin vieläkin katsomatta, joten ehkä etsin sen jostain käsiini, sen kohdalla kun odotukset ovat olleet hieman korkeammalla! Seuraavana listalla ovat kuitenkin ikisuosikit Sleepy Hollow, Corpse Bride ja The Nightmare before Christmas. Onhan Halloween jo sentään ihan oven takana. ;)

 photo 1_zpsd024a969.jpg
Dress- Second hand (from Dublin!)
Shoes Second hand (Fantasy Shoes)
Tights- Seppälä
Jewellery- Glitter

 photo 2_zpsa25e0436.jpg Asussa ei mustavalkoraitaa nähty, mutta sisältyi siihen sentään pari kuoriaiskorua!

Viimeisenä lienee sopivaa mainita myös olennainen asia, minkä kaikki tosin ovat jo varmasti huomanneet. Blogin ulkoasu tosiaan otti ja muuttui! Kokovalkoinen ulkoasu alkoi kyllästyttää, eikä se edes inspiroinut kirjoittamaan blogia niin usein kuin olisin halunnut, joten toivottavasti se asia korjautunee nyt. Väänsin ulkoasua viikon ajan(koodaustaidot kun eivät ole omalla kohdallani ne vahvimmat..) ja nyt se alkaa olemaan valmis! Banneri kenties muuttuu vielä myöhemmin, mutta toistaiseksi mennään tällä. Mitäs pidätte? :)

I decided to write translation for my dear foreign readers! I'm really happy that you too read my blog, even I write in Finnish. I don't promise that I do translations every time but I try to write them as often as I can!

Autumn and Tim Burton are always good combination so last weekend we and my boyfriend watched Beetlejuice! And it was as good as I remember! Usually I don't like Alec Baldwin but even he is good in it. And of course, who wouldn't love Lydia! I'm really disappointed that Sweeney Todd and Alice in Wonderland isn't that good. I haven't seen Frankenweenie yet but I really hope that it is better than the others! But now the next ones on the list are Sleepy Hollow, Corpse Bride and The Nightmare before Christmas! After all, Halloween is coming. ;)

Todays outfit wasn't blackwhitestriped like beetlejuices suit, but at least I wore some beetle jewellery!

As you can see, I made some changes for my blog layout because the all white page doesn't inspired me that much. I started the changes a week ago and finally it finish! At least for now. I may do some changes for the banner but we'll see. Hope you like it. :)

7 comments:

 1. Itsekin pidän enemmän Burtonin vanhemmasta tuotannosta, en olekaan nähnyt Sleepy Hollowta ikuisuuksiin, täytynee korjata asia! :)

  Oot kuumis! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa korjata ehdottomasti. :) Ja kiitos nainen! ♥

   Delete
 2. Nuo Linda-kengät ovat kyllä yksiä Pennan kauneimmista! Ulkoasusta voisin sanoa sen verran, että fontti ei mielestäni ole ihan täysosuma, se näyttää noin isona vähän "huolimattomalta", ehkä tuollainen pienempänä tai sitten enemmän times new roman-tyylinen toimisi paremmin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on! Ja niin mukavat jalkaankin. :) Tarkoittanet tuota otsikon fonttia? Saattanee olla että siihen tulee tosiaan muutos, mutta toistaiseksi mennään tällä, ellei se ei ole liian vaikeaselkoista lukea. Muuta kiitos kuitenkin palautteesta. :)

   Delete
 3. Kyllä kantsii kattoa Frankenweenie, se oli niiiiiiiiiiin söötti <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy kyllä etsiä jostain ja katsoa! :)

   Delete
 4. Kannattaa katsoa Nine, aivan ihana.

  ReplyDelete