Sunday, 15 September 2013

Something new ♥

Viikonloppu pyörähti käyntiin oikein kivasti, kun suuntasimme ystäväni Essin kanssa kaupungille jo aikaisin aamusta. Päivä ei näköjään olisi voinut olla parempi shoppailulle, sillä lähes joka paikassa oli jos jotakin alennuksia päällä. Kiitos syksyn, kaupoissa oli paljonkin kivoja juttuja joten tyhjin käsin ei kotiin tarvinnut saapua! Muutama tarpeellinen, kuten se uusi laukku jäi vieläkin ostamatta(joskin oikea yksilö saattoi löytyä, mutta jätin sen ainakin toistaiseksi kauppaan), mutta onneksi kaikkea muuta löytyi senkin edestä! Loppuiltakin meni oikein mukavasti, kun päätimme lähteä pitkästä aikaa ulos, tällä kertaa suuntana Kallio ja kaverin tuparit. :) Tässäpä siis asua eiliseltä.

♥ Dress- Second hand (H&M)
♥ Vest & Tights- New! Seppälä
♥ Shoes & Bag- Second hand
♥ Jewellery- Alchemy Gothic & Too Fast
 

Sitten hiukan toiseen aiheeseen! Olemme haikailleet poikaystäväni kanssa kissoja jo jonkin aikaa, ja ehdimme etsiä kissoja noin kuukauden ajan, kunnes viime viikonloppuna etsintämme päättyi! Mainitsin asiasta työkaverille, jonka avulla saimmekin kaksi pikkuista 17 viikkoista kissaveljestä seuraksemme. ♥Kissat tulivat löytöeläintalon kautta, ja ne ovat olleet alunperin villejä, koska emo oli tehnyt pennut luontoon. Kissat ovat nykyään kuitenkin ihan kesyjä ja ne ovat sopeutuneet meille niin hyvin, että välillä on vaikea kuvitella kuinka vähän aikaa ne ovat ehtineet meillä olla! Nimiä emme ehtineet miettiä valmiiksi, koska kissat tulivat niin lyhyellä varoitusajalla. Rakkailla lapsilla on siis tällä hetkellä useampi nimi, mutta toivottavasti kutsumanimet alkavat pikkuhiljaa sieltä muodostua. :)

Näiden kisukuvien myötä oikein mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! ♥

14 comments:

 1. Ääääwww, onpa supersuloisia pikku karvakasoja! ♥ Ne näyttää niin pieniltä ja pörröisiltä, ja semmosii varmasti ovatkin. :) Onnea kovasti perheenlisäyksestä!

  Tykkään myös asustasi, joka on melko simppeli mutta tyylikäs. Nahkaiset yksityiskohdat ovat kivat, ja ihastuin tohon liiviin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No semmosia pikkupörriäisiä ne onkin! ♥ Ja kiitos! Asu oli omaankin silmään kiva, vaikkakin poikkesi hiukan normaalista pukeutumisesta. Mutta ehkä juuri sen takia tykkäsinkin kun oli jotain uutta. :)

   Delete
 2. Voi että miten suloisia kisuja. ♥ Haluttais itelläkin hankkia kaveri meijän kissalle, mutta katotaan nyt vielä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös olekin! Me haluttiin tarkotuksella hankkia kaksi, niin niistä on sitten seuraa toisilleen kun ollaan kumminkin molemmat aina päivät töissä. Kävikin sitten tuuri kun löytyi semmoiset jotka on ollu koko elämänsä ajan yhdessä. :)

   Toivottavasti teidänkin katille löytyy kaveri, jos tuntuu että sellaiselle olisi tarvetta. :)

   Delete
 3. Voi, nuo kissat ovat kyllä veikeitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On ne vaan melkoisia, monta tuntia vierähtää niiden seuraamisessa ja paijaamisessa. :)

   Delete
 4. Tyylikäs asu ja söpöt kisut :3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos niin minun kuin kisujenkin puolesta! :)

   Delete
 5. Onnea uusista perheenjäsenistä, suloisia ovat! Muistelisin edellisestä blogistasi, että sinulla oli Rambo-kissa aiemmin, mitä hänelle nykyään kuuluu?

  M.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Rambo kissa joutui jäämään Jyväskylään vuosi sitten muuttoni vuoksi. En olisi voinut ottaa kissaa yksiöön asumaan, ja eron takia piti valita kumman luokse kissa jää. Mutta hänellä on oikein hyvät oltavat onneksi siellä. :)

   Delete
 6. Voi miten hellyyttävän suloisia pörriäisiä!!^^
  Sinulla on todella tyylikäs pukeutumistyyli!!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Melkoisia pörriäisiä nämä kyllä ovatkin! Ja kiitos paljon. :)

   Delete