Monday, 2 September 2013

She's in Parties

Viikonloppu menikin juhliessa, sillä lauantaina vietettiin veljeni häitä! En meinannut alkuun päästä paikalle ollenkaan, sillä heti Dublinin reissun jälkeen sairastuttiin molemmat poikaystäväni kanssa ärkäkkään syysflunssaan. Onneksi päätettiin sairastelusta huolimatta tulla paikalle, sillä muuten olisi jäänyt hyvät juhlat välistä! Ja olokin oli onneksi jo parempi lauantaina. :)


Asukriisi iski jälleen edellisenä iltana, kun kaapista ei tuntunut löytyvät mitään tilanteeseen sopivaa. Onneksi mitään sen kummempaa asukoodia ei ollut ja hääparin tuntien tiesin että värilläkään ei ollut niin väliä. Tilanteen pelasti siis jälleen kerran luottomekkoni! Tuo mekko on kyllä ollut mukana jo monessa, ja se tulee varmasti pelastaamaan vielä monet kekkerit.

 ~Dress & Tights: H&M
~Shoes: from eBay
~Necklace: Second hand
~Earrings: Too Fast
Semmoinen häälook siis tällä kertaa! Mitäs piditte? :)

4 comments:

 1. Kauniita kuvia, ja vaikka normaalisti en tykkää tuollaisesta sametista niin täytyy myöntää, että tuohon mekkoon se sopii kuin nyrkki silmään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Sametti on vähän kyseenalainen materiaali itsellenikin, mutta juurikin silosametista tykkään kyllä vieläkin. Loimusametti sen sijaan saa jäädä teinigoottiaikoihin. :D

   Delete
 2. Kalanruotoletti sopii todella hyvin! :) Valitettavan usein noiden olemassaolon vain unohtaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! :) Se on totta, varmaan samoin käy vielä itsellenikin kunhan alkuhuuma laantuu. :D

   Delete