Monday, 12 August 2013

"When you play the game of thrones you win or you die."


True blood on kohdannut voittajansa ja uusi rakkaus on syntynyt. Vaikka vähän myöhään menikin sarjan aloittaminen, niin parempi silti myöhään kuin ei silloinkaan. Ensimmäinen tuotantokausi meni yhdessä hujauksessa, ja toista ollaan jo katsomassa. Onneksi on vielä kolmaskin, joten katsominen ei lopu ihan heti kesken!

Olen ollut aina tosi huono laittamaan tukkaan minkäänsortin kampauksia ja siksi ne roikkuvatkin aina auki. Viime aikoina(ja ehkä myös hiukan sarjasta inspiroituneena) olen kuitenkin ihastunut erilaisiin lettikampauksiin. Toivoa sopii että jonain päivänä oma tukka olisi niin pitkä, ettei tarvitsisi käyttää pidennyksiä, jolloin näidenkin tekeminen olisi huomattavasti helpompaa. Mutta toistaiseksi mennään vielä näiden kanssa. :)


Kuvien mekko on uusin kirppislöytö ja sen löysin eilen. Harmi vain ettei mekko ole ihan maahan asti pitkä, vaan ainoastaan hiukan yli polvien. Mutta jos hinta on 2€ niin ei parane valittaa!

Millaisia kirppislöytöjä te olette viime aikoina tehneet? :)

6 comments:

 1. Siis ah! Game of Thrones! ♥ Suosittelen myös lukemaan kirjoja, itse odotan sitä viimeisintä käännettävän suomeksi kun tuntuu olevan englanniksi vähän turhan raskasta lukemista. :D

  Ja toi lettitukka! Vaikka digaan mun rastoista niin aina käy kateeks kun näkee lettikampauksia! ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, tosi monet tai oikeastaan kaikki on suositellut kans kirjojen lukemista, joten täytyy ehdottomasti tsekata ne läpi. :)

   Voi kiitti, mut sun rastat on kyllä kans ihanat!

   Delete
 2. Täällä toinen sarjan fani!! Ah Khal Drogo nam nam :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä en ole aiemmin Jason Momoalle lämmennyt, mutta pakko sanoa että kyllä sitä ihan mielellään tuossa katteli.. :D

   Delete