Thursday, 1 August 2013

Welcome to my world

Tässäpä asua tältä päivältä! Kävin tänään pitkästä aikaa kaupungilla etsimässä kaverille kenkiä ja minulle laukkua. Entinen käsilaukkuni sanoi sopimuksensa irti ja päätin että nyt ei kannata edes lähteä korjamaan mokomaa, kun se hajosi sen verran pahasti. Laukkua ei löytynyt, eikä kenkiä kaverille, mutta oikein kivaa oli silti. :)

Skirt & Cardigan~ H&M
Shirt~ Gina tricot
Belt~ Second hand
Tights~ Lindex
Shoes~ Duffy

Ja kuten tarkkasilmäisimmät ehkä huomaavat, niin tukka on taas vaihtanut sävyä. Ostin viime viikonloppuna Crazy colorin Burgundy shokkivärin, kun tuntui että oranssinpunainen ei enää iskenyt. Nyt tukka onkin sitten enemmän pinkin ja violetin sekoitus kuin punainen.

Jewellery~ from Etsy (by SaintaMuerta)

Tilasin etsystä jo toukokuun lopulla korvikset ja kaulakorun, mutta vasta eilen korut saapuivat minulle asti. Myyjä oli onneksi oikein ystävällinen ja lähetti korut uudestaan kun ensimmäinen tilaus kaiketi hukkui matkalle.

 (kuva täältä)
Ja loppuun pientä hehkutusta vielä! Viikonloppuna bongasin mainoksia Depeche Moden tulevasta keikasta Hartwall Areenalla! Hihkaisin oikein ääneen kun ilahduin uutisesta niin paljon! Nyt pitäis malttaa kuitenkin odottaa ensi tiistaihin kunnes liput tulevat myyntiin.


Löytyykö muita, jotka ovat suuntaamassa keikalle joulukuussa? :)

6 comments:

 1. Toi uus tukanväri on upeeee! :)

  ReplyDelete
 2. Mulla on Depeche Mode ehdottomasti harkinnassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä keikka jota varmasti kannattaa harkita. :) Itsellä on jo lippukin valmiina!

   Delete
 3. Tykkään tuosta asusta kyllä ihan mielettömästi! :)

  ReplyDelete