Sunday, 18 August 2013

"The night is dark and full of terrors."

Viimeisiä viedään, nimittäin viimeistä iltaa Suomessa viikkoon. :) Huomenna maisemat vaihtuvat viikoksi, kun suuntaamme poikaystävän kanssa vihdoin odotetulle lomalle Dubliniin! ♥ Pakkaaminen on toistaiseksi vielä edessä, mutta onhan tässä onneksi koko yö aikaa! Halusin kuitenkin päivittää vielä pikaisesti blogia ennen lähtöä, sillä seuraavan kerran kirjoittelen varmaan vasta yli kahden viikon päästä, sillä reissun jälkeen lähdemme melkein heti Keski-Suomeen viettämään loppulomaa.
Ikean kehykseni saivat vihdoin täytettä,kun poikaystäväni taiteli kehyksiin minkäs muunkaan kuin lepakon! Muuta kuvaa en kehyksiin olisi varmaan huolinutkaan, mutta lepakot sopivat paremmin kuin hyvin.


Olen taas tuhlannut muutaman roposen goottikirppikselle ja mm. tämä mekko on sieltä kotoisin. Mekko on mitä parhain päällä, ja se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Tykkään erityisesti tuosta yläosan mesh-osasta. Päälle päätyivät myös muutaman viikon tauon jälkeen saatanakalsarit, joihin en vaan kyllästy.


Mutta nyt voisin todella yrittää pakata( ja katsoa kenties muutaman jakson Game of thronesia..) joten ei muuta kuin oikein kivaa viikkoa kaikille!
Nähdään parin viikon päästä. :)

12 comments:

 1. Upean punaiset hiukset sinulla näissä kuvissa! ^^

  ReplyDelete
 2. Saatanakalsarit on ihan parhaat! :D Lukeutuu myös omiin lemppariasusteisiini.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Itsekin olen heilunut näissä melkein koko loman. :D

   Delete
 3. Hyvää lomareissua! Oot upee! ♥

  ReplyDelete
 4. Sun tukka on nii upea :) Hyvää matkaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) Matka oli kyllä oikein onnistunut!

   Delete
 5. Hi! I remember your blog Lady Vampiric. I loved your outfits and photos and I'm so happy to see you again <3 Greetings!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! ♥ It's so nice to hear that you found my new blog, and I'm glad if you like it. :)

   Delete