Thursday, 29 August 2013

Baile Átha Cliath

Nyt on viikko Dublinissa ohitse, mutta voi miten ihana kaupunki se olikaan! Eniten kaupungissa ihastutti vanha ja kaunis arkkitehtuuri, melkein jokaisen talon ulkosivu oli ihana, ja kirkkaapunaiset ja siniset ovet olivat piste iin päälle. :) Kaupunki oli myös juuri sopivan kokoinen, ainakin keskusta-alueeltaan, joten liikkuminen paikasta toiseen oli helppoa, suht nopeaa ja reitit oppi tuntemaan nopeasti.


En ole koskaan törmännyt kaupunkiin, jossa olisi yhtä paljon vanhoja kirkkoja kuin Dublinissa! Kirkkoja oli valehtelematta melkein parin sadan metrin välein. Vaikken uskonnollinen ihminen olekaan, niin pidän kyllä vanhoista kivikirkoista todella paljon. Ovathan ne niin ihanan synkkiä! Christ Church Cathedral oli jo ulkoisesti niin näyttävän näköinen, että päätimme vierailla siellä sisälläkin. Sisäänpääsy oli 6 euroa, ja sisällä sai kierrellä vapaasti ja myös kuvien ottaminen oli sallittua.


Kirkkojakin enemmän kaupungissa oli kuitenkin (arvatenkin) ihania irkkupubeja! Pubit olivat kutsuvia niin ulkoa, kuin sisältäkin. Monessa paikassa oli myös livemusiikkia ja voin vannoa että lukemattomat Whiskey in the jar versiot soivat päässäni vielä pitkään. :D Myös ihmiset, niin pubeissa kuin muuallakin kaupungissa olivat todella ystävällisiä ja tuttavallisia! Liekö Dublin poikkeus, tai ehkä se johtuu vaan siitä, että Suomessa murjotetaan kaikille.


Koska kuvia tuli otettua enemmän kuin paljon, niin jätän vielä muutaman kuvan vielä toiseen postaukseen, jonka kirjoittelen tuossa ensi viikon puolella varmaankin. Mutta lopuksi vielä, Dublin on ihana, ja voin suositella kaupunkia kaikille! ♥

6 comments:

 1. I think I missed a good bunch of posts during the summer time, but it´s nice to come back and have the chance of cheacking them :)
  I have to say that I really like your hair since you dyed it red. It´s so sparkling! And gives to your whole face lots of strength.

  Regards!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, thank you so much! I also think that the red is better than black. :)

   Delete
 2. Tuo tukka on älyttömän hyvän värinen, millä sävyllä olet saanut sen aikaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! :) Mun kuontalo on sekoitus monia eri värejä. :D Tässä kun on vielä mustasta jäljellä vähän tummanruskeaa, ja päällä on sitten joku kestopunainen ja päällä crazy colourin fire ja burgundy. Melkoinen sekoitus siis. :D

   Delete
 3. Ihania kuvia ja oli varmasti mahtava reissu! Pakko päästä itsekin! Ihana kuulla että oli kivaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Meidän pitää mennä kahville joku pvä niin päästään turisemaan kunnolla ja pääsen kertoilemaan kaikki!

   Delete