Sunday, 14 July 2013

You're No Good

Kauan himoitut saatanalliset kalsarit saapuivat vihdoinkin minunkin kaappiini! Ei liene yllätys että haikailin näiden perään jo ensimmäisen kerran kun ne näin, mutta saatavuus oli melkoisen kehno ja hintakin turhan korkea. Nyt nappasin kuitenkin pöksyt Asoksen alennuksista! Jännä kyllä huomata miten entisenä legginsien vihaajana kaapista löytyy tällä hetkellä useatkin yksilöt eri printillä tai materiaalilla varustettuna. Mutta nämä on kyllä tämän hetken lempparit. :)


Sain myös vihdoin katsottua uusimmat True blood jaksot. Aikaa ei jostain syystä ole ollut niitä aiemmin katsella, mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Vähän tuossa uudessa tuotantokaudessa on vielä sulattelemista, mutta kyllä se silti koukkuun on jo ainakin meikäläisen saanut!


Varattiin muuten perjantaina lennot Dubliniin, ja lähtö olisikin jo viiden viikon päästä! Mulla on silloin kesälomaa pari viikkoa ja tuon toisen viikon vietän oikein mielelläni ihan toisissa maisemissa. :)

8 comments:

 1. Nuo kalsarit on kyllä parhaat, itelläki ovat jo varsinainen luottovaate!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ne on! Itekin käytin niitä viikon jo putkeen :D Niin helpot ja superhienot!

   Delete
 2. Ihanat legginsit <3<3 Mä rakastin True Bloodin ensimmäisiä tuotantokausia, mut jotenkii nuo pari uusinta on vähä menny yli mun mielestä, vaikka pakkohan ne kuitenkii on kahtoo :D Eric <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, nuo on kyllä! :) Pakko kyllä sanoa että tuo sarja se vaan jaksaa yllättää joka tuotantokausi, aina voi näköjään keksiä lisää ja lisää.. :D Mutta on tuo uusinkin tuotantokausi onneksi mennyt jo parempaan suuntaan.

   Delete
 3. Sun vinkin ansiosta vilkaisin Asokselle ja tadaa, saatanakalsongit on uudet lempipöksyt:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! :D Hyvä jos vinkki tuli tarpeeseen!

   Delete