Monday, 8 July 2013

Sunnuntai Suomenlinnassa

Ollaan puhuttu poikakaverin kanssa oikeastaan jo muutama kuukausi, että joku päivä pitäisi suunnistaa vähän katselemaan Suomenlinnan saaria. Sunnuntaina sitten ilman ollessa mitä parhain, toteuttiin vihdoin tämä suunnitelma! Napattiin satamasta vielä pari litraa mansikoita evääksi. :)  


Olen käynyt Suomenlinnassa vain kerran aikaisemmin ja se oli viime vuonna. Silloin aikaa oli vain muutama tunti, joten kiertely jäi aika vähiin. Vaikka pakko myöntää ettei paikkoja tullut nytkään kierrettyä kovin paljon, koska vedettiin muunmuassa päiväunet yhdellä nurmikolla. :D Mutta pääasia että kauniista ilmasta tuli ainakin nautittua kunnolla!
Viimeistään syksyllä täytyy kyllä tehdä uusintakierros ja kiertää saaria vähän enemmän. Rakennuksia kun olisi valtava määrä kierrettävänä, ja varsinkin kaikki (sala)tunnelit pitäisi ehdottomasti koluta läpi!


Asuna sunnuntaina oli Killer Starin lepakkomekko, joka sopi kuumaan hellepäivään paremmin kuin hyvin. :) Mekko on yhtälailla toisen merkin mekon kanssa lemppari mekko tällä hetkellä vaatekaapissa!


Ja loppuun hiukan ällösöpöilyä, mittariin kun kilahti juurikin sunnuntaina 9kk.♥

4 comments:

 1. Suokki on kyllä joka kesän must. (ok itse ei tänä kesänä pääse kun ei Helsingin reissuun aika riitä yhy.) Hyvää photoshoot aluetta kyllä nuo rauniot :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä! Sinne pitäs mennä oikein kunnon kuvausaikeissa joskus kun puitteet on niin hienot :)

   Delete
 2. suomenlinnassa kyllä löytyy kaikkii salakujia joita on hauska kierrellä. :D Todella kaunis paikka!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! Joskus pitää kierrellä noita salapaikkoja vähän enemmän ;)

   Delete