Wednesday, 24 July 2013

Fire walk with me

Stressiä pukkaa, voi kiire ja kiire sentään. Vaikka töissä tilanne onkin jo pikkuisen rauhoittunut, niin tuntuu etten ite osaa ollenkaan ottaa rennosti edes kotona. Voi kesäloma, tule jo! Onneksi siihen ei kuitenkaan ole enää kuin kolmisen viikkoa, joten enköhän sen kestä. :) Onneksi sentään minireissu on jo tiedossa nyt viikonloppuna kun lähetään kaverin kanssa yön yli visiitille Tampereelle, pitkästä aikaa!


Shoppailtua on tullut taasen, kaupungille en ole ehtinyt, mutta piruvie kun se shoppailu on niin helppoa kotoa käsin. :D Goottikirpulta mukaan lähti Ginan superkiva mekko aivan ihanalla leikkauksella ja luurankoprintillä! Mekkojen määrä kaapissa on kyllä ottanut legginsien tavoin huikean kasvupyrähdyksen! Olen myös karsinut kaapista yhä enemmän vanhoja vaatteita pois, vielä kun vaan koittaisi se päivä että saisin vaatteet myyntiin asti.. No ehkä tästä vielä jokin päivä reipastun!

Uudet korvikset ovat jo reilun kuukauden takainen alelöytö Ginasta. :)

Tukkaakin sävytin astetta tummemmaksi, liekö sitä tosin kuvista edes huomaa. Kaappien kätköistä löytyi Color Maskin Purple-sävyinen värjäävä hoitoaine, jota käytin viime kesänä silloiseen violettiin kuontalooni. Sunnutai-iltana iski sitten vanhan kunnon tukkakriisi ja päätin että jotain on tehtävä. Siispä iskin lopun värin putelista päähäni. Ja lopputulos oli enemmän kuin kiva! Syksyn saapuessa värjään varmaan vieläkin tummemmaksi, mutta mustasta väristä pysyttelen niin kaukana kuin mahdollista!


Sitten viimeisimpinä itselleni uusin sarjauutuus. Twin Peaks on kolkuttanut jo muutaman vuoden takaraivossa, että siihen pitäisi ehkä tutustua koska kaikki palaute mitä olen sarjasta saanut on ollut vain hyvää. Sarjan katsominen ei ollut uuden poikaystävän saapuessa sitten ongelma eikä mikään, sillä suurena David Lynch fanina sarja on hänen suosikkinsa. Viime viikonloppuna aloitettiin sitten katsominen muutamalla jaksolla ja hiukan kyllä vielä vierastan ajastusta siitä että kyseessä olisi maailman paras sarja. Eikai siis auta kuin jatkaa katsomista ja toivoa parasta!

Jaksamisia muillekin raskaan työn raatajille ja kesälomalaiset ottakaahan ilo irti lomasta! Toivoa sopii että ne rantakelitkin vielä palaavat. :)

6 comments:

 1. Melkoinen ihmetys, että Ginasta löytyy nykyisin vaikka mitä kivaa :) Mun on myös pitänyt tutustua tuohon Twin Peaksiin, mutta ei ole vielä niin napannut parin ekan jakson jälkeen. Ehkä pitääkin vaan ottaa ja katsoa loputkin ja päättää sitten, mitä mieltä sarjasta on.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo printti on edellisen omistajan itse lisäämä, joten sitä ei mekossa ole alunperin ollut. :) Ihana uniikki mekko siis. :D Mutta Gina on kyllä silti yllättänyt useastikin kivoilla jutuilla!

   Joo, minäkin oon vasta joku 5-6 jaksoa kattonut ja olen ehkä enemmän hämilläni kuin ihastuksissa, mutta ehkä tää tästä. :D Tai sitten vain lukeudun niihin harvoihin ihmisiin, jolle tuo ei vaan kolahda niin paljon. Mutta nähtäväksi jää!

   Delete
 2. Mä oon kanssa yrittänyt kattoa Twin Peaksia Netflixistä, en oo aiemmin nähnyt, ja kai se kuuluu jo yleissivistykseen katsoa se :D Vissiin kolmisen jaksoa jaksoin katsoa, mutta äh, kun se vaikuttaa niin pitkäveteiseltä ja tylsältä. Ei kyllä millään ilveellä tee mieli jatkaa eteenpäin :P

  ReplyDelete
 3. itse olen kyseistä sarjaa katsonut pienenä salaa sohvan takaa kun ei aivan ollut lapsille sopiva ja pelotti kyllä ihan hirveästi :D ah sitä 90-luvun alkua. myöhemminkin sarjaa on tullut telkkarista katsottua enemmän tai vähemmän vilunväristyksiä aiheuttaen, ja vasta tänä vuonna kiitos Netflixin sain aikaiseksi katsoa sarjan kokonaan loppuun asti. hidastempoista, hämmentävää ja välillä erittäinkin häiritsevää, mutta kulttisarja mikä kulttisarja! huhhei, en kyllästy vaan pienistä traumoista huolimatta katson sitä silti :D

  ReplyDelete