Monday, 3 June 2013

She's the Devil


Blogi lienee syytä käynnistää kertomalla muutoksista, mitä tässä välillä on tapahtunut. Kuten pikkukuvasta kaikki varmasti huomasivatkin, tukka on jälleen ottanut ja vaihtanut väriä näin kesän tullen. Punainen palasi tuossa pari kuukautta sitten ja täytyy sanoa että tunnen oloni paljon kotoisammaksi tässä kuin mustassa, vaikka punainen ei oikeastaan koskaan ole kuulunut lempiväreihini. Tein myös lupauksen, että en enää koskaan värjää hiuksia mustalla, ainakaan kestovärillä, ja sopii todellakin toivoa että tuo lupaus pysyy..


Vanhaa blogia kirjoittaessa asuin vielä pienessä yksiössäni Kalliossa, joka oli kyllä oikein kiva asunto, mutta koko, hinta ja sijainti työpaikan kannalta olivat melkoisen kehnot. Ei sillä, kyllähän se olisi voinut pienempikin olla, mutta 17 neliötä on silti aika mini! Ja kuten arvata saattaa, niin eivätpä nuo olleet ainoat syyt, jotka ajoivat muuttamaan uuteen asuntoon. Siispä virallisesti maaliskuun lopussa siirsin romppeeni jälleen kerraan osoitteesta toiseen, tällä kertaa samaan osoitteeseen poikaystävän kanssa! Nykyinen asunto on siis pieni kaksio, n. 10km päästä Helsingin keskustasta ja työpaikan vieressä. 

 ~Top: Kill Star

Tänäänkin päällä ollut Kill Starin toppi on noussut vaatekaapissa ykköspaikalle ja ihmekös tuo, kun printti on niin kiva ja toppi on ihanan kevyt ja viileä päällä! Topin löysin maaliskuussa Tukholmassa, jossa kävimme päiväristeilyn merkeissä pyörähtämässä poikakaverin kanssa. Eiliseltä shoppailureissulta Itiksestä taas löysin uusia koruja, niin korvisten, kaulakorun kuin hiuspannankin muodossa. 

~Hair band: H&M
~Earrings: Pieces
~Necklace: Cubus

En muuten ole ainut punainen paholainen tässä talossa, sillä terassin nurkassa kököttää pieni punainen Lucifer grilli, joka olisin tarkotus korkata käyttöön huomenna! Terassi alkaakin olemaan pian kesäkunnossa, kuvia siitä ja ihanasta grillistä saatte myöhemmin kunhan kaikki on valmista. Nyt painunkin siis viimeisiin istuttelupuuhiin! Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

8 comments:

 1. Mukavaa, että palasit blogimaailmaan :3 Ja tuo punainen sopii sulle loistavasti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla ja kiitos! Toivottavasti blogitekstit miellyttävät jatkossakin. :)

   Delete
 2. Ihania juttuja <3 Varsinkin paita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti! Paita on kyllä tosi ihana. :)

   Delete
 3. Sulle kyllä sopii punainen :) Hauskaa saada sinut takaisin tänne blogimaailmaan! Ihanaa kesää toivottelen <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! :) Tosi kiva kuulla, oikein kivaa kesää sullekin!

   Delete
 4. Blogissani on sinulle haaste ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti! Koitan keritä tekemään sen mahdollisimman pian. :)

   Delete